16 kertaa täydellisyys

Terve! Tässä postauksessa on ihania kuvia. Jos ihmettelet otsikkoa, niin näitä kuvia on 16. 😃 Nämä ovat ihan suosikkejani, mutta jos pitäisi laittaa kaikki mistä tykkään edes vähän, lukisitte tätä vielä viikon päästäkin. Nämä kaikki yli-ihanat kuvat ovat Pixabaysta <3 Jos haluat päästä sivulle, mistä kuva on, klikkaa kyseistä kuvaa!


Unikkoja ja auringonnousu. Tämä kuva on yksi parhaimmista kuvista maailmassa! Tai oli, sillä nykyään olen hieman kyllästynyt tähän, heh…

Jos väität, että tämä kuva ei ole kaunis, niin höyhennän sinut. Tiedän nimittäin missä asut ja minulla on tässä vierelläni pesäpallomaila, joka muuten sattuu.

Tämä kuva on yli-ihana sekä super kaunis, ja jos joku kuva on annimainen, niin se on tämä kuva! Olen nykyään addiktoitunut sinisiin kuviin, joten niitä löytyy tästä postauksesta aika paljon – varo vaan!

Jos joku kuva on samalla synkkä ja kaunis, niin se on tämä. Tämä on mielestäni todella kauniisti toteutettu, mutta tunnelma näyttää hieman synkältä ja salaperäiseltä. (Tuo tyttö näyttää muuten ihan Namikolinxiltä)

Tämä kuva on I-H-A-N-A! Jotenkin niin tyylikäs ja vain upeasti aseteltu. Katsokaa nyt hyvät ihmiset tuota valaan pyrstöä! Lisäksi nuo värit – ne ovat vain niin ihania. 💙

Ensinnäkin nämä tällaiset lyhdyt ovat todella upeita. Sitten kun kuvaan yhdistetään vielä synkkä kesäinen yö, niin miten upea yhtälö saadaankaan aikaan!

(Olivia, voidaanko perustaa näiden lyhtyjen fanikerho?)

Täynnä taikaa oleva kuva. Minä en kyllä nyt keksi tästä mitään sanottavaa, joten annetaan sen puhua itse puolestaan! Tämä olisi muuten sopinut Astu sisään – postauksen artikkelikuvaksi!

Tässä on yksinkertainen, mutta nätti kuva. Itse löysin ihanat macarons-kuvat tehdessäni yhtä testiä Testimatoon ja tämä oli yksi niistä kuvista. Juuri tämä ei ehkä ihan yllä ensimmäiseksi suosikeissa, mutta ei se kyllä viimeinenkään ole!

Tämä kuva vetää sanattomaksi! Tai oikeastaan ensin tulee wow – efekti ja sitten menee sanattomaksi. Tämä on vain yksinkertaisesti niin upea! Tässä on niin kauniit ja kesäiset värit. Mieti nyt, jos saisit makoilla tuollaisen puun alla ja kirjoittaa siinä vaikka runoja! 🤍

Tämä on vaan kaunis! Jotenkin rakastan kuvan värimaailmaa ja sitä, kuinka aidolta tilanteelta tämä näyttää – nuori tyttö keräilee pieniä kukkia kedolla ja hänen äitinsä kuvaa. Ei kai tässä oikein muuta voi sanoa kuin aww.

Tämä on jotenkin vaan kaunis. Pidän näistä väreistä ja tuosta pyörästä. Kaikki kuvat missä on pyöränkori, ovat kauniita! Tästä kuvasta tulee niin paljon mieleen kesä (ja punkit, koska tuossa on korkeaa heinikkoa).

Tämä on erilaisen kaunis. Jos minun pitäisi valita muutama syksyaiheinen kuva, tämä olisi niistä yksi.
Minä en tiedä mitä sanoisin tästä kuvasta. Se on kaunis, mutta en osaa selittää tarkemmin.

I-H-A-N-A!

Rakastaisin tätä kuvaa, jos noita aurinkolaseja ei olisi. Tämä on yksinkertainen ja se on hieno juttu. Nuo värit ovat kauniit ja haluaisin hypätä tuonne veteen!

Pidän tästä kuvasta todella paljon, sillä tuo kaunis yötaivas vaan korostaa niin upeasti tuota vuorta. Tai oikeastaan se tavallaan peittää sen vuoren.
Ainoa asia mikä minua hieman häiritsee, on että nuo alimmat kukkulat ovat ruskeita. Mielestäni ne voisivat olla harmaita 😃

Minä rakastan sydämen muotoisia pilviä. Tämäkin on ihana! Varsinkin se, kun tuo tausta on tuollainen vaalea ja sydänkin on aika tasainen, mutta kuitenkin sen verran rosoinen, että se näyttää aidolta. Kun etsin tätä kuvaa Pixabaysta, näin kuvan, missä tämä pilvisydän oli niin sileä, että se ei näyttänyt enää realistiselta.

Tiedät sen kuvan, mikä on tämä sama kuva ylhäältä päin. Mielestäni se kuva on ihan hieno, mutta tämän kuvakulma on näyttävämpi.
Tämä ei ole ihan parhain näistä kuvista, mutta pidän tuon kannon sävystä ja päivänkakkaratkin ovat kauniita 🤍

Kynttilät ovat ihania, joten totta kai tässä postauksessa on kuva kynttilöistä.
Pidän siitä, kuinka tuo muu tausta on niin tumma, että kynttilöiden liekit erottuvat todella selkeästi.

Jos haluat räikeän kuvan avaruudesta, niin tässä sinulle! Mielestäni tämä on kaunis kuva ja hyvä inspiraation lähde, sillä tämän voi tulkita niin monella eri tavalla.
En tiedä mitä näen tässä, mutta ihana tämä kuva on!


Kirjoitusvirheitä? Kerro niistä! Teidän pitäisi tietää, kuinka haluan tietää jos sellaisia löytyi.
Oletko muuten itse nähnyt näitä kuvia Pixabayssa? Kommentoi alas!

23 kommenttia

  1. I-H-A-N-I-A!! Rakastan nearly kaikkia! Kiitos tästä kauniista kuvapostauksesta, joka todella piristi päivääni :D

    Vastaa

  2. ONNI! Ääh, ehdit ensin…
    Kiva postaus! Ehkä kuvista selittäminen jossain vaiheessa alkoi kuulostaa vähän liikaa yrittämiseltä, mutta muuten selostus oli kiva lisä. Mä en pitänyt näistä aivan kaikista, vaikka useimmista kyllä – on jotenkin hankala määritellä rajaa hienon ja ylimuokatun välillä…
    Ja kyllä, perustetaan lyhtyjen fanikerho! Se on normaalia toimintaa! :D Sitten se annimainen kuva – eka ajatus oli tietysti: ”Jos et mainitse, että se on annimainen, saat itse sen pesäpallomailan päähäsi.” Mutta sä mainitsit, joten säästyit karulta kohtalolta! :D
    Ps. Se omenankukkien kuva oli paras. Se. On. Ihana. 🤍

    Vastaa

    1. *Miettii viisi minuuttia mitä vastaisi*
      Joo, ehkä vähän saattoi kuulostaa liikaa yrittämiseltä, muta halusin niihin jotain kirjoittaa.
      Totta kai on perustaa lyhtyjen fanikerho, miksi ei olisi 😅
      Jep! Se omenakukkakuva on ihana 🤍🤍🤍
      Kiitos kommentista, Viljami!

      Vastaa

  3. kuvat oli tosi kauniita! 💛 Musta se tyttö ei näytä namikolinxsiltä (Suuri namiko fani xd)
    Kuvat oli upeita! En kyllä hirveästi tykännyt siitä aurinko-uima allas mikä onkasn kuvasta 💛 muuten tykkäsin! (olin ajoissa?! Wow)

    Vastaa

    1. Kyllä se näyttää vähän Namikolta, Fiksukin niin sanoi.
      Jes, Lumi! Sä olit ajoissa, aplodit sulle 👏👏👏
      Kiitos ihanasta kommentista 💛

      Vastaa

  4. Vau! Tämä oli aivan ihana, nuo kuvat olivat kaikki ihania! Suosikkini oli varmaan tuo lyhtykuva, se omenakukkakuva tulee loistavana kakkosena, kolmantena taas tulee se ihana, sininen annimainen kuva. 💙 Se päivänkakkarasydän oli myös hieno.

    En bongannut yhtään kirjoitusvirheitä. :)

    Vastaa

    1. Kiitos, ihana 💙
      Meillä taitaakin olla samat suosikit, koska nuo ovat munkin (munkki) suosikit!
      Hyvä jos ei löytynyt kirjoitusvirheitä 🫐

      Vastaa

  5. Aiiivan ihania kuvia! Mä en kestä! Mun lempparit oli varmaankin se kuva, missä oli valaan pyrstö ja se, missä oli se lyhty. Muutkin oli tottakai hienoja, mutta ne oli mun lempparit! <33
    P.S. Kiitos kommentoinnista mun blogiin, nyt siellä on yhteensä 200 kommenttia, jos mun vastaukset lasketaan mukaan!

    Vastaa

    1. Jep, nämä olivat ihania kuvia!
      Se valaan pyrstö oli kyllä upea ja samoin se lyhty!
      Onnea 200 kommentista, Helmi 🤎🤎🤎

      Vastaa

  6. Eieieieieieieiei! 8, siis 8 kommenttia ennen minua!! No, niistä kuvista. Lyhtykuva=👌👌👌
    Saanko liittyä kerhoonne? XD

    Vastaa

  7. Ihana postaus <33 Rakastin erityisesti noita "fantasiakuvia" ja LYHTYKUVA oli ihana!! En voi sanoa muuta, kuin että rakastan tätä postausta🤎✨

    Vastaa

    1. Samaa mieltä!
      Lyhtykuva = ihana 💙
      Fantasiakuvat = ihania 💙
      Kiitos ihanasta kommentista, Taco 💙

      Vastaa

  8. Ihania kuvia!💚 Jotkut olivat jo vähän liiankin moneen kertaan nähtyjä… Tullut vähän selailtua Pixabayta, heh. Mutta löytyi täältä joitain uusiakin! Parhaat olivat ehdottomasti valaan pyrstö, lyhty ja kynttilät!<3 Ja kyllä, se perhoskuva jos jokin oli annimainen!!

    Vastaa

    1. Totta kai ihanat kuvat on moneen kertaan nähtyjä! Varsinkin kun mä pidän niitä kaikkialla mun profiilikuvina…
      Kiitos kommentista, Kani 😍❤️

      Vastaa

  9. EEII! Taas mä olen myöhässä! 😠

    Mutta siis ihana postaus, tykkään melkein kaikista kuvista. Kaikki eivät olleet ihan mieleeni, mutta onhan meillä erilainen kuvamaku. 😅

    Joo on tullut nähtyä noita Pixabayssa. Eritoten tuo lyhty- ja unikkokuva. Ne tulee vastaan LIIAN usein! 😂

    Vastaa

    1. Et edes ole myöhässä, koska tämä tuli vasta eilen 😃
      Siis mä en edes ole nähnyt paljoa tuota lyhtykuvaa. Unikkokuvaa taas vähän liikaakin…
      Kiitos kommentista, ihana ❤️

      Vastaa

      1. Niin! Mullakin on ollut toi testeissäni… Ihan paras!

        Vastaa

  10. Moikka Testimadon Cute_avocado! Ihania kuvia, tykkäsin! Täällä sulle kommentoi Testimadosta tuttu Sateenkaari_tähdenlento! Eksyin tänne blogiisi, joten käyn vielä kurkkaamassa, mitä muuta täältä löytyy!

    Vastaa

    1. Ihanaa, että löysit tänne 💙 Toivottavasti jäät seurailemaan aktiivisemmin! Kannattaa myös käydä vilkaisemassa mun linkinvaihtajien blogit, sillä niistä jokainen on ihan mahtava!

      Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.