Teidän olettamukset minusta

Moi! Te olette saaneet kertoa teidän olettamuksia musta ja nyt sitten vastaan niihin. Yritin taas kerran ottaa mahdollisimman monta tähän mukaan. Eipä tässä muuta, joten päästän sut nyt lukemaan.

Kuva: Pixabay

Tykkäät kirjoittaa enemmän iloisia tarinoita kuin surullisia

Kyllä! Mä en yksinkertaisesti pysty tappamaan omia hahmojani. Jos kuitenkin joku sattuisi kuolemaan, pidän huolen, että vähintäänkin loppu on onnellinen.

Et tykkää oliiveista

Tämä meni väärin. Mä tykkään oliiveista. Aina kun meillä on niitä ruokapöydässä, otan niitä paljon. Tai ainakin jonkin verran. Sama juttu fetajuustossa. Mustat oliivit ovat parhaita ja vihreätkin menevät, mutteivat ole niin hyviä.

Olet aina pirteä ja iloinen

Mmm… no julkisesti joo. Tai ainakaan en näytä sitä ulospäin. Eli siis kyllä mullakin on huonompia päiviä, mutta ei mun kaverit silloin huomaa edes mitään. Kotona sitten en olekaan enää ihan samanlainen. Mun vastaus on tähän kuitenkin kyllä, koska kaikilla on huonompia päiviä eikä sille voi mitään.

Sulla on lemmikki

Mun mielestä olen kertonut tämän, mutta kerrotaan nyt uudestaan. Ei ole. Mä kyllä haluaisin koiran tai kissan, mutta mun äiti ei suostu siihen. Rakastan siis eläimiä todella paljon, mutta olisi se kyllä vähän outoa kuvitella tänne meille joku pieni kisu.

Sinulla on sisaruksia

Tämän olen kyllä kertonut jo, mutta siis kyllä on. Minulla on 10-vuotias erittäin ärsyttävä pikkuveli. Sori sille. Mutta siis se on niin nuori etten kestä! (Kaksi vuotta nuorempi xd)

Oot aina ajoissa

Kysy mun luokkalaisilta. Mähän hengaan siellä koululla varmaan 20 minuuttia ennen koulun alkua. Ensimmäiset kymmenen yksikseni. Tästä tulikin mieleen että pitäisi lähteä kouluun.

Olet aamuvirkku

Joo. Tai oikeastaan olen aamu- ja iltavirkun sekoitus. En yksinkertaisesti osaa nukkua kovin pitkään. Tai siis herään viikonloppuisin aika aikaisin, koska olen tottunut siihen arkirytmiin. Lomalla kyllä pystyn nukkua peräti yhdeksään. Eli vastaus on siis kyllä, olen enemmän aamuvirkku.

Tykkäät kokata

Kyllä. Varsinkin jos tässä tarkoitetaan leipomista. ”Tavallisenkin” ruuan laitto on ihan mukavaa. Odotan jo innolla köksän alkamista yläkoulussa. Eli tosiaan siis tykkään laittaa erilaisia ruokia, vaikka niistä tulee yleensä hieman mauttomia, koska en uskalla laittaa niihin paljoa mausteita.

Oot blondi

En mielestäni. Mulla on semi vaaleat hiukset, mutta olen silti mielestäni enemmän brune, kuin blondi. Eli mun hiukset ovat sellaiset vaaleanruskeat.

Et tykkää scifistä

Joo en tykkää hirveästi. Esimerkiksi Kepler62 ei ole koskaan oikein ollut se mun juttu. (Onhan Keplerit scifiä xd) En siis kuitenkaan inhoa scifiä. Kyllä se jotenkin siis menee, mutta ei ole suosikki genreni.

Oot yksi teidän luokan pisimmistä

En ole. Olen aina ollut se lyhin tai vähintään lyhyt. Nyt olen ehkä jossakin keskivaiheilla, mutten todellakaan ole pitkä. Viimeksi kun minut mitattiin terkalla, olin 156 senttimetriä. Olen varmasti kuitenkin siitä kasvanut jonkin verran.

Vietät liikaa aikaa puhelimella/koneella

En. Siis en tietenkään.

Okei, ketä mä huijaan. Saatan ehkä olla vähän liian pitkään puhelimella päivässä. Monet kuitenkin tietävät, että yritän vähentää ruutuaikaani. Se on osin syy siihen, miksi postauksia tulee nykyään vähän harvemmin.

Tykkäät Sinitähdestä

Kyllä tykkään. Sinitähden tarina on mun lempi SK-kirja. Sinitähti oli jossain kohtaa lempihahmoni, mutta nykyään se on Kuukukka. Pidän etenkin Sinitähden rauhallisuudesta ja ystävällisyydestä.

Huoneesi on yleensä siisti

No itseasiassa ei kyllä ole. Lattioilla on isot pyykki- ja kirjavuoret. Olen ilmeisesti tosi laiska, enkä jaksa viedä pyykkejä yläkertaan. Jos kuitenkin olen siivonnut, niin yritän pitää huoneeni siistinä niin pitkään kun mahdollista.

Leikit vielä

Mitä te yritätte musta kaivaa! Mutta siis en sinänsä leiki enää. Tiedän omaavani hyvän mielikuvituksen ja välillä oikeasti harkitsen Schleich- hevosten tai nukkekodin kaivamista kaapista, sillä haluaisin toteuttaa tarinat oikeasti. Mua siis kyllä ärsyttää, kun joku sanoo että leikkiminen on noloa. Kaverini äiti leikki kotia yläkouluun asti. Entäs nyt, ekaluokkalaiset pelaavat 24/7 pleikalla. Olen tyytyväinen, etten ole yhtään nuorempi kun nyt. Tai siis syntynyt myöhemmin. Mulle on ollut todella tärkeää leikkiminen, enkä kadu sitä yhtään, että vielä nelosella leikimme välituntisin kotia. Ja ei, älkää tulko haukkumaan mua vauvaksi. Tiedän, että kaikki ymmärtävät sen, ettei ruudulla pitäisi olla koko aikaa. Kaikki ymmärtävät sen joskus!

Rakastat kissoja

Öö, joo? Kuka ei niistä tykkää? Okei, ymmärrän, että jotkut voivat pelätä kissoja. Kissa ovat vain todella suloisia ja ihania. Olen itsekin vähän varovainen kissojen kanssa, sillä mua on raapaissut kissa kaksi kertaa ja se muuten sattui. Olin sillon tosin joku 5-vuotias, joten ehkä se selittää jotakin. Kissan maukuminen on kuitenkin yksi maailman ihanimmista äänistä <3

Cuten salainen lempiväri on vaaleanpunainen

Joo on. Tai itseasiassa ei ole, sillä se ei ole mun salainen lempiväri. Tai no, on se. Netissä olen mielestäni kertonut sen avoimesti, mutta mun irl kaverit saavat luulla sen olevan valkoinen. He eivät ihan tajua, että pinkki ja vaaleanpunainen ovat eri väri! Tosiaan tykkään vaaleanpunaisesta, en pinkistä. Rakastan siis kaikkia pastellinvärejä, joten tottakai vaaleanpunainenkin on lempivärini!

Cutella on todella siisti käsiala

No siisti kyllä, mutta ei todella siisti. Jos kirjoitan vaikka koemuistiinpanoja, niin todellakaan käsialani ei ole selvää. Kirjoitan silloin niin paljon, että käsi väsyy, eikä käsialaan jaksa panostaa. Joskus taas jos kirjoitan ihan vähän, käytän yhden kirjaimen kirjoittamiseen varmaan kymmenen sekuntia.

Cute ei suutu juurikaan mistään

Näin luulevat kaikki ja julkisesti se onkin näin, mutta ei perheen kesken. Äiti osaa olla niin ärsyttävä, että suutun hänelle ihan pikkuasioistakin. Tiedän, että se kuuluu ikään ja on sinänsä ihan normaalia. Luokkalaiset todellakin luulevat etten suutu mistään, joillakin saattaa olla kaksinasiaa ja jättävät minut siihen yksikseni seisomaan.
”Eihän se Linnea mistään suutu.”

Se on mielestäni todella ärsyttävää.

Cuten pitsaan ei kuulu ananas

Kuka kehtaa väittää näin? Todellakin kuuluu! Mun lempipitsa on kinkkuananas ja siinä pelkässä nimessäkin on ananas, joten tottakai se kuuluu pitsaan!

Cute rakastaa eläimiä, ja koulua

Eläimiä todellakin! Rakastan eläimiä, mutta valitettavasti meillä ei ole koskaan ollut lemmikkiä. Kaikki eläimet ovat niin söpöjä <3. Mikä tahansa eläin kelpaa: koira, kissa, chinchilla, laiskiainen tai porsas. Ihan sama!
Koulu taas, no, tykkään siitä. En voi sanoa rakastavani. Nykyään varsinkin kun mulla on kaverisuhteissa vähän ongelmia (mä en ole siis tehnyt mitään oikeasti) niin en voi rakastaa koulua. Muistiinpanojen tekeminen on koulussa ihanaa ja matikan tehtävien laskeminen, vaikkei matikka lempiaineisiini kuulukaan.

Cute rakastaa huppareita

Todellakin! Hupparit = elämä. Sellaiset isot ja lämpimät. Etenkin New Yorkerin paidat. Tätä kirjoittaessa minulla on päälläni harmaa iso huppari, jota rakastan. Kaiken lisäksi hiukseni ovat auki ja olo on mahtava. Jos nyt minulta kysyttäisiin mielialaani, sanoisin sen olevan todella hyvä! Ja varsinkin nyt kun Kanala lähetti snäpin <3.

Tykkäät tutustua uusiin ihmisiin

Todellakin! Haluan paljon kavereita ja niitä mulla on ollutkin. Se on varmaan yksi syy, miksi harrastan muodostelmaluistelua, sillä siellä on kavereita. Aina joku johon voisi vielä paremmin tutustua. Kukaan ei jätä sinua siellä yksin! Odotan innolla yläkoulun alkua, koska saan siellä varmasti uusia kavereita.

Tykkäät käydä ulkona

Sama juttu kun suihkuun menon kanssa! Rakastan ulkona olemista, mutta sinne lähteminen on vaikeaa. Ulkona on aina joku erilainen tuoksu, joka useimmiten on ihana. Luonnossa myös aivoni pääsevät käyntiin ja silloin syntyvät suurimmat ideat.

Oot sellainen, joka aloittaa uusia asioita, mutta jättää vanhoja sitten kesken

Mistä tiesit xd. Ehkä vähäsen joo… Esimerkiksi tällä hetkellä mulla on 100 hyvää tarinaideaa, joista max 10 tulee toteutukseen ja kaksi niistä valmistuu kokonaan. Minua jää kuitenkin ärsyttämään, jos jätän jonkun asian kesken. Joskus taas tämä on ihan toisinpäin. Uuden aloittaminen on vaikeaa, mutta sitten siitä ei pääse irti!

 

Oliko tuossa oikeasti kaikki? Luulin, että niitä oli enemmänkin. No, ehkä siinä oli sitten kaikki. Toivottavasti pidit postauksesta ja ensi postaukseen! Kiitos muuten kaikille olettamuksista. Kaikkiin oli hauska vastailla ja etenkin Kurren olettamukset olivat ihania💛

34 kommenttia

  1. MÄ OLIN EKA! Keksi tänne!!! Mut meen nyt lukee sen:D

    Vastaa

  2. Ihanaa lukea tätä Lini! Aika monessa tyypit oli arvannut oikein ja meillä on samoja mielipitetäkin :’D Mutta tuo oliivijuttu on kaksi kertaa…

    Vastaa

    1. Keksi, kun olin eka joka kolmas tänne luettuaan tän?

      Vastaa

    2. Kiitos! Ja joo aika monessa oltiin arvattu oikein. Tosin pyrin laittamaan tähän vähän enemmän sellaisia missä oli arvattu oikein xd. Ja käyn sitten poistamassa tuon oliivijutun toiseen kertaan!

      Vastaa

  3. Ihanaa sä mainitsit laiskiaisen!🦥💚 Mukavaa että kirjotit kaikkiin kohtiin tosi paljon tekstiä. Ja oot vastannut tosi moneen olettamukseen. Ihana postaus💛💛

    Vastaa

    1. Musta tuntu että olisin kirjottanut kaikkiin tosi vähän tekstiä😅 Hyvä kuitenkin jos sitä oli paljon. Ja pyrin vastaamaan tosi moneen. Kiitos vielä💛💛💛

      Vastaa

  4. No niin, nyt olen lukenut tämän ja tää oli oikeesti mahtava! Kaikki oli kerrottu niin selkeästi ja ihanalla tavalla<3 Mutta okei, nyt haluan vähän ottaa tarkemmin esille joitakin kohtia näistä.

    Okei, ensinnäkin, olen iloinen, että sulla on hyvä maku! Nimittäin oliivit ja fetajuustot on best! Samoin ananas KUULUU pitsaan!!

    Ja sitten tuo leikkimisjuttu, niin kyllä, nykyään jo jotkut ykkösluokkalaiset on IHAN liikaa ruudulla! Ja siis kun MÄ olin nelosella leikittiin välkällä keppien sairaalaa (älkää kyseenalaistako) ja vapaa-ajalla olin ulkona kavereitten kanssa, olin harrastuksissa tai sitten leikin pikkusiskoni kanssa! Olin ehkä puoli tuntia ruudulla päivässä. Mutta mitäs nykyään nelosluokkalaiset tekevät? Ovat ruudulla, totta kai. (Joo, mä olen tällainen Terttu-mummo😂)

    Ja sitten vielä toi suuttumisjuttu, että mäkin oon aina kavereille sellanen, että en ikinä suutu mistään, tai ainakaan näytä sitä. Mutta sitten tyyliin mun pikkusiskolle ja perheelle suutun AIVAN pienimmästäkin asiasta😂😂

    -Fiksun romaanikommentti part 1 (mutta kun oli vaan niin paljon sanottavaa)

    Vastaa

    1. Siis miks mua stressas tää kommentti liikaa kun näin aluks tohon mutta sanaan asti😂 Okei, hyvä että löytyi joku samaistuja tohon leikkimisjuttuun. Ja mulla oli 1-2lk näppäinkännykkä jossa ei edes ollut matopeliä xdd. Jes! Joku tykkää fetasta ja oliiveista. En oo ainut : D. Ollaan selkeesti aika samiksii. Kiitos ihanasta kommentista🌻

      Vastaa

  5. Ihan mahtava postaus jälleen!! Ja muuten, ihan vaan että… Mun pitsaan ei kuulu ananas :’D

    Vastaa

  6. Kiva postaus! Mukavaa kun tietää susta taas vähän enemmän. (: Ja olen samaa mieltä, nykylapsilla ei ole elämää ruudun ulkopuolella. (Sanoo nykylapsi xd). Kyllähän mäkin silloin pari vuotta nuorempana touhusin vaikka mitä, mutta nyt se on mennyt enemmän tai vähemmän ruudun tuijotteluksi. :/

    Vastaa

        1. Mäkään en tiedä xd. Enkä kyllä myöskään tiedä, miksi kommentoin tänne kolme kuukautta myöhässä xd

          Vastaa

  7. Hyvä postaus! Ite ainaki rakastan fetajuustoo, mut vihaan oliivei!

    Ja tosta suuttumisjutusta, mäkään en suutu kavereille, mut tänäänki suutuin vanhemmille niin et menin varastoon piiloon xdd

    Vastaa

  8. Move. Se on KOTSA. K O T S A.
    Ja leikkimisjuttu – ei sillä, että olisin kaverini kanssa leikkinyt kuutoselle asti petseillä… Ja ei sillä, että olisin leikkinyt juuri barbeilla kavereiden kanssa viime yökylässä…
    Samaistuin muutenkin tooooodella moneen asiaan, paitsi siihen pituuteen (kaveriporukan pisin : D), ananakseen pitsassa, salaiseen lempiväriin ja muutamaan muuhun. Mutta aivan ihana postaus, tätä oli hauska lukea – siis oikeasti! Nyt en vain sano niin, vaan tätä olisin halunnut lukea pidemmällekin. ❤️

    Vastaa

    1. Missäköhän kohtaa edes mä puhuin KÖKSÄSTÄ. En ees muista kirjottaneeni siitä😅 MUTTA SE ON KÖKSÄ! Mutta kiitos tosi paljon! Jos nyt kerrotaan salaisuus, niin mähän en leikkiny syksyllä mun kaverin kanssa petseillä… Tai suunnilleen samoihin aikoihin vaatinut nukkekotia pois varastosta…

      Vastaa

        1. Aa joo. Siitä on niin kauan kun kirjoitin sen, etten edes muistanut kirjoittaneeni siitä xd

          Vastaa

  9. Siis olen samaa mieltä — ananas KUULUU PITSAAN! Ne jotka väittää että se ei kuulu, niin mur mur…! (Vitsi vitsi, kaikilla on omat mielipiteensä). Ja myös isot hupparit on ihania.
    Ja vielä että en suutu kavereille mut suutun aina perheelle :D

    Vastaa

    1. Meillä onkin samoja mielipiteitä sitten! Oletko muuten EK:ssa nimellä Hunaja?

      Vastaa

  10. Olet aika samanlainen kuin minä! Ananas kuuluu pitsaan ja feta on hyvää, mutta oliiveja en syö kovin usein, niin en muista.
    Sain puhelimen joskus 3 tai 4 luokalla, enkä käyttänyt sitä silloin vielä hirveesti (enkä kyllä käytä edelleenkään)
    Ja tiiän, oon outo, mutta leikin joskus vieläkin.

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.