Millainen olen?

Moikkuu! Tämänpäiväisen postauksen nimi on Millainen olen? Se on kuvaus musta. Toivottavasti onnistuin. Tervetuloa lukemaan<3

Tämän postauksen oli tarkoitus tulla vasta keskiviikkona, mutta mun oli ihan pakko tulla julkaisemaan se jo nyt :D

(Kuva on Pixabaysta hakusanalla kevät)

Millainen olen?

Peilistä katsoo iloinen tyttö. Se olen minä. Päättäväinen ilme kasvoillaan, tai ainakin useimmiten. Joskus tosin ärsyynnyn aika helposti ja nopeasti. Siitä nyt ei kuitenkaan tarvitse  puhua, sillä tämän postauksen tarkoituksena on nostaa parhaat puoleni esiin.

Minulla on kauniin vihreät silmät, joihin kiinnittyvät pitkät ripset. Jos käytän ripsiväriä, ne näyttävät mielestäni jo vähän luonnottomilta. En siis meikkaa arkisin, vaan ainoastaan luistelukisoihin.

Silmien yläpuolella on kulmakarvat. (Oikeasti?) Minun kulmakarvani ovat melkein kiinnittyneet toisiinsa keskeltä päin. Tai ovat kiinnittyneet, mutta keskellä ne eivät erotu niin selkeästi. Niistä ei sitten sen enempää. Kulmani ovat aika tummat ja oikeastaan aika tuuheat.

Siirrytään hiuksiin. Omaan suorat ja vaaleanruskeat hiukset, jotka ulottuvat suurinpiirtein rintaan.
Latvat ovat tällä hetkellä todella epäsiistit ja ne pitäisi varmaan leikata pois. Hiukseni ovat olleet paksut, mutta ne ovat ohentuneet aika paljon. Yritän kuitenkin pitää niistä mahdollisimman hyvää huolta. Tukkani on lähes aina tavallisella ponnarilla, mutta tykkään kuitenkin pitää hiuksia auki. Juhlissa minua näkee harvoin hiukset kiinni, sillä näytän kauniimmalta hiukset auki. En edes tiedä miksi pidän hiuksiani kiinni. Ehkä se johtuu siitä, että treeneissä on pakko olla hiukset kiinni. Saattaa kuulostaa hieman erikoiselta.

Minulla on pituutta 156 senttimetriä ja painoa, no sitä en kyllä ole täällä kertomassa, joten unohdetaan se. Kengänkokoni on 38.
Olen aina ollut luokkani lyhyimpiä, mutta nyt olen alkanut kasvaa oikein kunnolla. Varmaan kasvupyrähdykseni on jo pääosin takanapäin.

Ihoni on todella vaalea, enkä rusketu kovin helposti kesäisin (enkä siis varsinkaan talvella). Esimerkiksi joukkuekuvassamme erotun ihonvärin perusteella liian hyvin joukosta.

Luonteeltani olen aika iloinen. Jos luonnettani pitäisi kuvailla kolmella sanalla, ne olisivat varmasti pirteä, villi ja iloinen. Olen innokas yrittämään uutta ja olen myös aika sinnikäs. Treeneissä haluan aina olla paras, eikä siellä minulle riitä pelkkä hopeasija. Luistellessa tykkään tehdä kaikki asiat mahdollisimman isosti ja siitä minua sitten kehutaankin.

Koulussa minulla on kaikkitietävän hiken maine.

”Taasko se Linnea sai kympin?”

Wilmassa kokeiden kohdalla on neljä kymppiä peräkkäin. Sitten on muutama 9.5, mutta mitä jos jätettäisiin tuo koekeskustelu tuohon?

Bestikseni silmissä olen kuitenkin täysi apina. Hänen kanssaan tulee naurettua aivan liikaa. Toista bestistäni taas en ole koskaan nähnyt oikeasti. Kunpa sekin päivä vielä joskus koittaisi.

Netissäkin kaikki taitavat saada minusta aika innokkaan fiiliksen.

Käytän paljon huppareita ja varsinkin vähän löysempiä sellaisia. Elän mustissa lämpötrikoissani, jotka ovat vain niin ihanat! Minulla on oikeastaan kolme hupparia, mitä oikeasti rakastan. Yksi harmaa, yksi musta ja yksi vetoketjullinen beige.

Elämäntarkoituksenani on kauniit kuvat. Rakastan kukka ja kevätaiheisia kuvia. Niitä haen aina Pixabaysta,  ja tämänkin postauksen kuva on sieltä. Vietän varmaan puolet ruutuajastani etsimässä kuvia.

Sellainen olen minä, innokas 12-vuotias tyttö. Ei täydellinen, mutta ei nyt ihan kamalakaan.

 

Tämä on nyt vähän erikoinen ja tiedän, että kappalejärjestys on hieman erikoinen. Kopioin tämän kuitenkin lähes suoraan vihkostani, joten tämä on mitä on. Ehkä tuossa hius-kappaleen jälkeen järjestystä olisi voinut vähän miettiä. No okei, haluan kuulla teidän mielipiteenne.

 

Niin ja mä pahoittelen jos tässä on kirjoitusvirheitä. Yritin kyllä korjata ne, mutta Ophelia päätti laittaa mulle Whatsapissa viestiä juuri tarkistuksen aikana. Saa huomauttaa yhdestäkin virheestä. Korjaan ne sitten.

33 kommenttia

  1. Luen tän kohta ajatuksella, mut olinpahan eka kommentoija<33

    Vastaa

  2. Noni, nyt luettu kunnolla! Siis ihana postaus, ja asiat oli kerrottu tosi kivalla tavalla🧡🧡 Samaistun sun luonteeseen aika paljon, tai no sen sä varmaan tiesitkin! Kiva, että on tullut kaksi postausta peräkkäisinä päivinä! *Kirjoittaa kommenttia, vaikka pitäisi edelleenkin olla lukemassa siihen uskonnon kokeseen🙄*

    Vastaa

  3. Jesssss, uusi postaus!! Itse asiassa en kiinnittänyt järjestykseen lukiessani mitään huomiota, ja itse asiassa se on jälkikäteen ajatellenkin hyvä, enkä huomannut kirjoitusvirheitäkään. Samaistuin hyvin paljon liikaa tuohon kauniiden kuvien etsimishommaan… 😅
    Todella hyvä postaus, ja kerroit nuo asiat jotenkin sujuvasti! 🧡

    Vastaa

  4. Tätä oli ihana lukea ja tästä tuli hyvä fiilis💛 Ja kiva myös oppia susta enemmän!<33

    Vastaa

  5. Tätä oli niin ihana lukea! Ollaan melko samanlaisia. Pituudessa riittää eroa😂 Olen 143. Olen odottanut tätä niin kauan!!

    Vastaa

  6. Jee, uusi postaus!
    Siis, tää jotenkin kertoi susta enemmän, ja öö…. no, en mä tiedä😅. Mullakin on ruskeat hiukset, tosin tummanruskeat, ja aika pitkät ripset. Mun pituus on vähän yli 150, eli ei kauheesti eroo : D

    Vastaa

  7. Mä oon melko uusi kommentoija, joten tuli just hyvään aikaan postaus jossa kerrot itsestäsi vähän enemmän! Yhden kirjoitusvirheen löysin: useinmiten kirjoitetaan kai useimmiten.
    Tätä oli kiva lukea, ja nytpähän tiedän susta ainakin jotain. :D Oikeastaan vaikutat melko samanlaiselta kuin minä, ja samaan aikaan kuitenkin aivan erilaiselta. (Kympin suoritus hyvästä selityksestä :’D)

    Vastaa

  8. Jes! Tää oli tosi valaiseva, ja nyt on helpompi puhuu sun kanssa, kun tiiän vähän kenelle oon puhumassa XD Okei, vaikee selittää, mut toi teksti vähän ehkä… Töksähteli tai siis sillee? Kuitenkin onnistuit pitämään keveän tunnelman yllä, se oli hyvä!!

    Vastaa

    1. Joo mä tiiän et se oli vähän töksähtelevää. Yritin korjata sitä, mutta se ei onnistunut ja nyt se on tuollainen.

      Vastaa

  9. Tämä oli todella hieno. Wow. Musta onnistuit tässä täydellisesti. Mä tykkään sun tavasta kirjoittaa ja kuvailla asiota. Se tuli selväksi jo salaisuus osa kolmosessa. Hyvä Cute!

    Vastaa

  10. Aivan mahtavaa lukea millainen olet! Olemme monesta asiasta toistemme vastakohdat, mutta samojakin asioita löytyy. Ja kappalejako ei edes ollut kamala. Kaikista suurin erovaisuutemme on tuo ihonväri. Olen itse aika tumma ja kesällä todella tumma. :’D

    Vastaa

  11. Oonko mä pienempi versio susta?…
    😅 Mulla on vihreet silmät ja vaalean ruskea suora tukka mutta.. mä satun olemaan nuorempi ja lyhyempi 😂💕 XD No ihana postaus jälleen kerran! (ja se joka arvaa kuinka vanha mä oon niin saa kunniaa ja mainetta XD)

    Vastaa

    1. Kiva jos pidit 🫐 Mä veikkaan, että sä olet tällä hetkellä kolmannella luokalla? Menikö edes sinne päin😅

      Vastaa

  12. Wow! Melkein oikein oon tokalla luokalla 😅 Saat kunniaa ja mainetta kuitenkin! koska sulla on niin hyvä blogi! 💕

    Vastaa

  13. Saanko tehdä musta tällaisen vähän samanlaisen? Tottakai kertoisin, että idea on sulta : )

    Vastaa

    1. Tietysti saat tehdä, mutta ei sun tarvitse mainita mua siinä :) Ei tämä varsinaisesti mun idea ole – tai jos on, niin mä annan luvan käyttää sitä vapaasti. Ihanaa, kun kysyit, mutta älä mainitse mua siinä postauksessa 🤎🤎🤎 (Aina kannattaa kuitenkin kysyä!)

      Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.