Q&A

Heyy! Tervetuloa lukemaan tätä Q&A- postausta! Te saitte lähettää minulle kysymyksiä, joihin nyt tässä postauksessa vastaan.

Kiitos kaikille ihanista kysymyksistä! Niihin oli ihanaa miettiä vastauksia, sillä joskus jouduin tosissani käyttämään vähän liikaa aivoja (kiitos etenkin Anni…). Yritin vastata kaikkiin, mutta lopulta luovutin ja vastasin vain parhaisiin. Nyt lopetan nämä höpinäni ja päästän sinut lukemaan tätä Q&A- postausta! 💜


Sininen vai vihreä?

Ehdottomasti sininen! Sinisen sävyt ovat vaan niin kauniita 💙 Etenkin indigonsininen ja vaaleansininen ovat ihania. Toisaalta pidän myös vihreästä, mutta pidetään silti vastaukseni tässä sinisessä! 

Minkä värinen reppusi on? 

Reppuni on musta. Se on tylsä ja tavallinen Fjällräven kånken – reppu.

Paras Harry Potter? (Kirjoista)

Lempikirjani Pottereista on ehdottomasti Kuoleman varjelukset. Se on jännittävin ja mielenkiintoisin kirja! Itseasiassa Kuoleman varjelukset on myös ainoa Harry Potter -kirja, mistä pidän oikeasti. En ole mikään suuri Potter-fani.

Mikä on paras lukemasi YKSITTÄINEN kirja?

Ei saa kysyä liian vaikeita! En minä nyt tällaiseen osaa vastata! Mahtavia kirjoja on todella monia, mutta jos niiden pitää olla ihan yksittäisiä…

Luultavasti se on kirja nimeltä Minä vastaan marraskuu. Se oli ihan huippu!

Entä sarja?

Luultavasti Suklaamuruset. Koko sarja on todella ihana ja Cathy Cassidy on lahjakas kirjailija. Sinun on pakko lukea Suklaamuruset, jos et ole vielä lukenut!

Ja vielä erikseen, paras fantasiasarja?

En erityisemmin välitä fantasian lukemisesta (kirjoittaminen on eri asia <3). Ainoastaan Soturikissat ja Harry Potterit menettelevät. HP:t ovat aika tylsiä ja SK:sta tulee liian harvoin uusia osia. Joskus olin SK- fani, mutta se on aika paljon jäänyt… Kai mä silti vastaan tähän Soturikissat.

Haluaisitko mieluummin uuden siskon vai veljen?

Haluaisin siskon, mutta mieluummin isosiskon. Uutta pikkusisarusta en halua, sillä yhdessä pikkuveljessä on tarpeeksi kestämistä.

Mihin maahan haluaisit matkustaa?

Haluaisin matkustaa Italiaan, Kreikkaan tai Ranskaan. Italiassa on luultavasti hyvää pitsaa, Kreikassa on lämmintä sekä varmasti ihanaa uida ja Ranskassa näyttää todella kauniilta! En ole käynyt vielä missään noista maista, mutta haluaisin kyllä!

Suosikkipostauksesi kaikista blogeista?

Ei saa kysyä liian vaikeita kysymyksiä, Olivia!
Se on joku postaus Esterin, Annin tai Olivian blogista. Ehkäpä Mustavalkoista filmiä. Postaus on Olivian tarinablogista ja sen pääset lukemaan tästä. Rakastan sitä postausta!

Oletko tyytyväinen kirjahyllysi sisältöön?

En ole tyytyväinen. Siellä on joitakin hyviä kirjoja, mutta suurin osa on sellaisia, mitä luin 7-vuotiaana, eli ne eivät enää oikein kiinnosta.
Kirjahyllyä on kuitenkin aika vaikeaa päivittää radikaalisti, sillä kirjat maksavat.

Inhokkivuodenaika?

Pidän oikeastaan kaikista vuodenajoista, mutta jos joku pitäisi valita, niin se olisi talvi. Talvella on niin kylmää ja synkkää. Totta kai talvesta löytyy todella paljon hyviä puolia, mutta silti pidän siitä vähiten. ❄️

Lempikellonaika?

Ööh… 21.30. Sen takia, että voi vielä valvoa huoletta, mutta saa kuitenkin olla täysin omassa rauhassa. Yleensä illalla selailen Wattpadia, kirjoitan vihkoon tai teen jotain muuta rauhallista.

Mikä on lempikirjasi Wattpadista?

Lempikirjani Wattpadista on oikeastaan kirjasarja. Se on kirjasarja nimeltä Haavoitetut. Olen lukenut vasta ensimmäisen osan, mutta se oli todella upea kirja! Se ensimmäinen osa oli vain selostusta, joten jos se oli noin hyvä, odotan vain että pääsen lukemaan seuraavia osia.

Mistä blogista löydät itsesi useimmiten?

Löydän itseni aika monesta blogista todella usein. Ehkä eniten käyn Esterin blogissa tai Annin tarinablogissa. Se johtuu ensinnäkin siitä, että molemmat blogit ovat aivan huippuhyviä, mutta myös siitä, että molempien blogien blogialusta on Blogger, joka ei yleensä lagaa.

Mikä/mitkä ovat lempiemojisi? (Saat sanoa max. kolme)

Mielestäni kauneimmat emojit ovat 💙, 📚 ja 🌻. Sininen sydän on ihana, kirjat ovat tyylikkäitä ja auringonkukka ihanan iloinen. Voiko emojista sanoa iloinen?

Lempi Testimato- käyttäjäsi?

Niitä on monia, mutta ehdoton Top 3 on Toukkis, Bianca di Angelo ja Fiksutyyppi. Lisäksi pidän myös Jäänpisaran, Ophelian ja Febén testeistä, mutta ainakin kaksi ensimmäistä ovat lopettaneet.

Mikä on omasta mielestäsi onnistunein postaus blogissasi?

Ööh… Ehkä Kaksi ruusua. Sen alku onnistui mielestäni hyvin, mutta loppu alkoi tökkiä.

Hei, nyt tiedän paremman vastauksen! Jään päällä #2. Vastaan sen siksi, koska se ei ole oma tekstini 😃

Onko jokin tarinagenre, jota haluaisit ERITYISESTI osata kirjoittaa paremmin?

Totta kai haluaisin parantaa kaikissa genreissä, mutta ehkä ihan erityisesti romantiikassa. En osaa kirjoittaa romantiikkaa erityisen hyvin, mutta pidän romanttisista teksteistä, joten tietysti haluaisin osata kirjoittaa sitä paremmin!

Mistä genrestä pidät eniten kirjallisuudessa?

Pidän eniten realistisesta, koska se on… no, realistista.

Entä musiikissa?

Ehdottomasti pop ja englanninkielinen sellainen. Suomenkieliset biisit eivät nappaa.

Mitä kieliä osaat?

Osaan totta kai suomea kunnolla. Lisäksi osaan jonkun verran englantia ja ruotsia. En puhu ainakaan ruotsia sujuvasti, mutta olen opiskellut sitä nyt vuoden!

Mitä kieliä haluaisit osata?

Haluaisin osata englantia todella sujuvasti. Muuta en jaksaisi opetella, sillä siitä ei tulisi mitään. Ei siis uusia kieliä enää mulle 😃

Onko sulla useammin akku täynnä vai akku lopussa?

Totta kai täynnä. Mä en käytä puhelinta niin paljoa, että se olisi aina tyhjä.

Kuka uskoi tuon? 😅 En minä ainakaan, sillä puhelimestani on akku 
aina lopussa. Yleensä pidänkin sitä virransäästötilassa, ettei akku kuluisi aivan liian nopeasti.

Missä maassa haluaisit asua, jos Suomi ei ole vaihtoehto?

Luultavasti haluaisin asua Islannissa. Se on todella kaunis paikka, eikä se ole mitenkään erityisen erilainen Suomeen verrattuna. Siellä on kyllä tulivuoria, mutta ei kai se iso haitta olisi!

Tykkäätkö pistaasipähkinöistä?

Todellakin tykkään! Pistaasipähkinät ovat ihan parhaita.

Kuvaile blogiasi kolmella adjektiivilla?

Monipuolinen, erilainen ja selkeä. Mielestäni ainakin blogin sisältö on aika monipuolista ja lisäksi LTP erottuu joukosta (tosin omasta mielestäni ei hyvällä tavalla..). Mielestäni blogissani on myös suhteellisen selkeä yleisilme, joten uusiin paikkoihin löytää helposti.

Viihdytkö enemmän suuressa vai pienessä porukassa?

Tämä riippuu ihan päivästä, mutta pääasiassa pienessä. Esimerkiksi joukkueessa 5-6 henkilöä riittää! En halua siihen koko joukkuetta kuuntelemaan minun asioitani, enkä koe isossa porukassa oloani viihtyisäksi. Rakastan siis joukkuelajeja, älkää käsittäkö väärin! En vaan osaa selittää sitä järkevästi 😅

Ovatko oliivit makuusi?

Kyllä ovat! Pidän oliiveista ja järkytän sillä tavalla monet. Myös esimerkiksi feta on hyvää! Mä olen selvästi suolaisien ruokien ystävä. Jos muuten haluat ostaa mulle synttärilahjan, niin fetaa otan vastaan mielelläni.

Mikä planeetta kiehtoo sinua eniten?

Jos tähän kysymykseen ei saa vastata Maata, niin ehkä Mars. Sen takia vastaan Mars, koska siellä on saattanut olla joskus elämää.
Sen takia vastaisin Maa, koska täällä on oikeasti tällaista elämää. Me ajattelemme tätä ihan luonnollisena asiana, mutta rupea oikeasti ajattelemaan asiaa vähän syvällisemmin.

Kuunteletko enemmän englanninkielistä vai suomenkielistä musiikkia?

Kuuntelen enemmän englanninkielistä, mutta soittolistallani on myös pari suomalaista biisiä. Etenkin englanninkielinen pop on mieleeni!

Oikeat emojit, vai ns. feikkiemojit?

Vastaan molemmat, sillä käytän tasapuolisesti molempia. Löydän itseni aivan yhtä usein emojivalikosta ja erikoismerkeistä.

Kuuluuko ananas pitsaan?

Sinänsä minulle ei ole väliä, sillä se riippuu paljon pitsasta. Kinkkupitsaan ananas todellakin kuuluu, mutta ei mihinkään outoihin pitsoihin. Mielipiteeni on siis jotakin siitä väliltä!

Oletko optimisti?

Mielestäni kyllä, vaikka se riippuukin paljon myös päivästä. Pyrin aina ajattelemaan positiivisesti, enkä etsi asioista negatiivisia puolia. Näen tosin lasin puoliksi tyhjänä… (Okei, se lasi riippuu siitä, että täytetäänkö sitä lasia, vai onko sitä juuri juotu)

Matkustatko paljonkin bussilla?

Vielä tällä hetkellä en matkusta melkeinpä ollenkaan. Syksyllä kuitenkin siirryn yläkoulun puolelle, mihin minun täytyy kulkea bussilla.

Pitävätkö opettajasi sinusta?

Kai he nyt jonkin verran pitävät tällaisesta hikestä. Eivät opettajat ainakaan minua inhoa. Ainakin englanninopettajani katsoo minua aina sillä tyylillä, että olisin joku Jumala.

Tykkäätkö lehmien hajusta?

Onpa erikoinen kysymys, mutta en pidä niiden hajusta. Lehmät haisevat ihan kamalilta. (Tai kanalilta, hahah)

Pureskeletko kynsiäsi?

En todellakaan pureskele. En ole ikinä pureskellut kynsiäni. Mielestäni se on todella ällöttävää ja siinähän lähtee kynnet. Kuka haluaisi tarkoituksella todella lyhyet kynnet? Okei, mun täytyy paljastaa, että mä revin kynsiäni, MUTTA se ei ole sama asia kuin pureskelu.

Pidätkö enemmän appelsiini- vai omenamehusta? 

Pidän enemmän omenamehusta, mutta appelsiinimehu ei todellakaan ole pahaa. Omenamehu vaan maistuu paremmalta :D

Tykkäätkö sienistä?

Jos tässä tarkoitetaan sieniä ruokana, niin en pidä. Oikeastaan en ole edes maistanut, mutta en silti tykkää niistä.
Jos tässä tarkoitetaan ajatusta syksyisestä metsästä, jossa on sieniä, niin pidän – ehdottomasti!

Onko jääkaapissasi magneetteja?

Kysy vaan että kuinka monta! Jääkaapissamme on monia magneetteja, jotka ovat pääasiassa tuliaisia matkoilta.

Kirjoitatko tarinasi ensin vihkoon?

Yleensä kirjoitan, sillä sieltä saan tekstit nopeasti luettavaksi. Muutamia tekstejä kyllä olen vain suoraan kirjoittanut blogiin.

Lasketteletko talvisin?

Käymme perheen kanssa yleensä kerran vuodessa laskettelemassa. Emme me siis kovin usein laskettele, sillä ei ole omia varusteita, joten se alkaisi käydä kalliiksi.

Minkä värinen sateenvarjo sinulla on?

Minulla on violetti sateenvarjo. Perheelläni on myös muita sateenvarjoja, joten käytän myös niitä. Kotoamme löytyy esimerkiksi mustavalkoinen, keltainen ja vihreä.

Millä tavoilla muut kuvailevat sinua?

Tämä riippuu todella paljon siitä, että keneltä kysyy. Pääasiassa varmaan minua kuvaillaan rauhalliseksi. Läheisimmät kaverini varmasti sanoisivat hullu ja äitini sanoisi, että olen tulinen. 

 Oletko hyvä virkkaamaan?

Olen hyvä virkkaamaan ketjusilmukoita, mutta jos pitäisi oikeasti jotain kunnollista virkata, niin en ole siinä yhtään hyvä. Neljännellä luokalla meidän piti virkata, eikä työni onnistunut kovin hyvin. Neulominen on paljon hauskempaa!

Oletko harkinnut harrastavasi ns. virallista sanataidetta?

Tavallaan olen, mutta tavallaan en. Olen ajatellut, että sitä olisi kiva harrastaa, mutta tiedostanut kyllä, että en pystyisi siihen, sillä aika ei riitä.

Mikä on koulutarinoidesi keskimääräinen pituus?

En osaa sanoa, sillä kaikki tarinat ovat ihan erilaisia. Esimerkiksi Astu sisään- tekstin piti olla lyhyt, mutta olisin keksinyt siihen vielä jotakin. Norsutarinan, jonka kirjoitimme, olisi pitänyt olla pitkä, mutta siihen ei ollut motivaatiota.
Kävin äsken katsomassa ja Astu sisään tekstissä on noin 400 sanaa. Ehkä pidemmissä koulutarinoissa on varmaan noin tuhat sanaa.

Mikä on lempirunosi?

Varmaan Esterin runo Perhosen laulu. Se on vaan niin kaunis!

Haaveiletko koulussa, esim. jos opettaja selittää tehtävää?

Haaveilen kyllä välillä koulussa, mutta en silloin kun opettaja selittää tehtävää. Yleensä suunnittelen koulussa tekstejäni ja välillä välituntisin on ihan kivaa olla yksin.

Kuunteletko K-popia tai J-popia?

Mikä edes on J-pop? Tiedän kyllä, että mikä on K-pop, mutta J-pop on ihan uusi käsite. Tästä voi varmaan päätellä, että en kuuntele kumpaakaan.

Mihin maahan lähettäisit pommin?

Jos siitä ei tulisi mitään jatkoseurauksia, niin Venäjälle, sillä olen sille maalle tarpeeksi vihainen.

Minkä elokuvan olet viimeksi katsonut?

Ei mitään muistikuvaa. Saattaa olla joku Smurffi-leffa, mutta en oikeasti muista. (Smurffit on hyvä elokuva. Suosittelen <3)

Onko sinulla pelkoja? (Ei tarvitse kertoa mitä) 

On, totta kai on. Ei kai kukaan ole täysin peloton. Kerron nyt kuitenkin pari asiaa, mitä pelkään, vaikka ei olisi tarvinnutkaan. Pelkään käärmeitä ja kuolemaa. Lisäksi pimeät metsät ovat kamalia, kun kävelen niissä yksin (Fun fact: Pimeässä ei pelota se, että sä olet siellä yksin, vaan se, että sä et ole siellä yksin).

Katsotko brittisarjoja?

En katso ylipäätänsä hirveästi sarjoja, joten en katso. Ainoa sarja mitä katson on Syke ja tietääkseni se on ihan suomalainen. (Syke on paras!)

Oletko haaveillut muuttavasi Amerikkaan?

En ole. Siellä on asiat paljon rajatumpia ja Amerikassa voi olla haita. Matkalla siellä olisi kiva käydä, mutta en haluaisi muuttaa Amerikkaan.

Oletko nähnyt kettua irl, mutta ei eläintarhassa?

Olen nähnyt. Ketut ovat söpöjä! Olen nähnyt myös, kuinka kettu jahtaa jänistä. Tulkaa meidän mummulaan katsomaan.

Minkä ikäisenä opit lukemaan?

Mielestäni olin täyttämässä 5 vuotta. Tai sitten olin jo 5, koska mielestäni silloin oli joulukuu, kun opin lukemaan. Minulla on ilmiselvät muistikuvat siitä.

Uskotko, että maapallon ulkopuolella on elämää?

En varsinaisesti, mutta onhan se nyt vähän outoa, että vaan Maassa on elämää. Lisäksi olen nähnyt joskus jonkun videon, missä sanotaan että jos avaruus on oikeasti loputon, niin täällä jossain on täydellinen kopio sinusta.

Oletko syönyt mustekalaa?

En ole syönyt, enkä aio syödä.

Oletko testannut valkosuklaa-mutakakkua? 

Olen testannut. Leivoimme sitä kerran itse. Se oli ihan hyvää, mutta tavallinen mutakakku on paljon parempaa.

Mitä sävyä oranssista vihaat eniten?

Oranssi on kiva väri, mutta jos joku sävy pitää sanoa, niin sellainen todella kirkas oranssi.

Omistatko omaa kasvia?

Omistan tekokasvin. Kai se lasketaan? 😅 Sen nimi on Koristeterraario ja se on vielä toistaiseksi hengissä ja olen siitä ylpeä (kyllä, se on edelleen tekokasvi). Minulla on joskus ollut pari kaktusta, mutta ne kuolivat. Voitko uskoa, että onnistun tappamaan kaktuksetkin!

Kirjoitatko tankoja?

En kirjoita tankoja, sillä en osaa kunnolla. Haikuja kirjoitan, vaikka eivät nekään mitään kovin hyviä ole.

Onko seinälläsi julisteita, piirrustuksia yms.?

Onhan minulla aika paljonkin. Ovessani on kaksi julistetta, kaapissani yksi ja seinälläni yksi. Lisäksi tuolla yhdellä seinällä on paljon piirustuksiani.

Oletko lukenut Suklaamuruset- sarjan?

Olen lukenut ja se on yksi lempisarjoistani. Itseasiassa olen lukenut koko sarjan kaksi kertaa.

Jos olet, ketä siskoista muistutat eniten?

Sanoisin Summer, mutta minulla ei ole ongelmia syömisen kanssa. Summer kuitenkin omistautuu baletille todella hyvin ja minä omistaudun omalle harrastukselleni, joten onhan meissä jotakin yhteistä. Lisäksi saan aina siitä kirjan takana olevasta testistä Summerin.

Lempikauppasi?

Kalkkunan S-market. Siellä on hyviä jäätelöitä ja eksyn sinne aina. (Älä edes yritä ymmärtää)

Mihin Beuxbatonsin tupaan kuulut?

Ennen minulla ei ollut hajuakaan mistään Beuxbatonsin tuvista, mutta testasin Testimadosta yhden testin ja kuulun sen mukaan Papillonlisseen. Toisaalta se on vaan testi, joten se saattaa olla väärässäkin.

Mikä on se kappale, mitä kuuntelet kun olet surullinen?

Mä en kuuntele musiikkia kun olen surullinen… Yleensä kirjoitan surullisena. Jos nyt kuitenkin joku pitää vastata, niin ehkä mahdollisimman kannustava Good 4 u (sen melodia on kannustava) tai sellainen kappale kuin I running with the wolves.

Mitä muita nimivaihtoehtoja sinun nimeksesi mietittiin?

Ainakin Heini ja Pilvi. Mielestäni jotakin tuontyylisiä nimiä. Onneksi päädyttiin Linneaan. En tottuisi muihin.

Aiotko tänä kesänä nukkkua teltassa?

Haluaisin ainakin! Teltassa nukkuminen on super kivaa.

Milloin heitit/aiot heittää talviturkkisi?

Heitin talviturkkini sunnuntaina 12.6. Vesi oli ihan super kylmää!

Oletko käynyt Ranskassa?

En ole käynyt, mutta todellakin haluaisin. Myös joukkuelaiseni haluaisivat sinne, joten toivon että pääsemme Ranskaan kisaamaan.

Oletko jo suunnitellut eläkepäiviäsi?

Kehtaanko mä myöntää, että olen… Ehkä mä myönnän. Aion ainakin leipoa paljon kaikkea!

Laulatko suihkussa?

En yleensä, mutta venyttelen senkin edestä ja kävelen siellä kuin päätön kana. Älkää kyseenalaistako! Ymmärtäisitte jos olisitte mä.

Piirrätkö chibejä?

En ollut kuullut chibeistä ennen tätä, joten kävin googlaamassa. En piirrä niitä. Ei ole mun juttu.

Pelaatko jotakin?

Lautapelejä.

Millaisia kirjoja yleensä luet?

Luen vähän kaikenlaista. Yleensä luen tavallisia nuortenkirjoja, kuten Tämä biisi on sinulle.

Jos et harrastaisi muokkaa, mitä harrastaisit?

Sitten harrastaisin yksinluistelua, mutta jos laji ei saa olla taitoluistelun alalaji, niin sitten haluaisin harrastaa voimistelua. Harkitsin talvella voimistelun aloittamista.

Ketkä kolme tarinabloggaajaa haluaisit nähdä irl?

Haluaisin nähdä lähes kaikki, mutta jos pitää sanoa kolme, niin *miettii*. Okei, ne kolme olisivat Fiksutyyppi, Ester ja Olivia. Ei varmaan tullut mikään yllätyksenä. Jos et ole lukenut heidän blogejaan, niin linkit ovat tässä, tässä ja tässä. Myös Annin haluaisin nähdä!

Jos jostain bloggaajasta tulisi sisaruksesi, kuka se olisi? 

Se olisi Anni, koska hän on niin pilkunviilaaja, että olisin itsekin tarkempi kirjoittaja. Sisarukselle voi kuitenkin sanoa mitä vain päin naamaa, joten siksi sanon Anni.

Mitä tykkäät tehdä kesällä?

Tykkään totta kai uida ja syödä jäätelöä. Nukkuminen on myös ihanaa, koska kukaan ei tule herättämään aamu seitsemältä.

Jos et olisi 12, minkä ikäinen haluaisit olla?

Haluaisin olla syntynyt 2008, eli periaatteessa nyt 13 tai 14. Ehkä 13, sillä en kestä olla 12.

Mikä on lempimarjasi?

Vadelma! Vadelmat ovat ihania ja kun joku sanoo vadelma, mulle tulee mieleen yksi kaunis kuva.

Millaiset vaatteet sinulla on nyt päälläsi?

Juuri nyt minulla on yöpuku, koska on aamu. Yöpukuni on keltainen mekko, missä on kaksi jäätelöä.

Odotatko jo koulua?

Tavallaan odotan, mutta tavallaan en. Odotan sitä, että pääsen yläkouluun ja voin alkaa kunnolla panostamaan. En kuitenkaan halua, että loma loppuu vielä pitkään aikaan.

Mitä odotat kesältä?

Juuri nyt odotan vain, että järvivedet lämpenevät, että pääsee uimaan!

Kirjoitatko päiväkirjaa?

Lasketaanko se, että muistan kirjoittaa sitä kerran puolessa vuodessa? Minulla on kyllä päiväkirja, mutta oikeastaan se on kuukausikirja, sillä en ikinä jaksa kirjoittaa sinne mitään.

Mikä olisi nimesi, jos et olisi Linnea? (Siis mikä haluaisit sen olevan)

Kauniita nimiä on niin paljon ja rakastan todella montaa nimeä. Tykkään kuitenkin erikoisemmista nimistä, mutta sellainen ei ehkä sopisi minulle. On vaikea kuvitella itselleen jokin nimi, mikä vielä sopisi..

Haluaisin ehkä olla Inna tai Lumia. Kauniita nimiä, mutta en edelleenkään tiedä, sopisivatko ne minulle.

Minkälaiset verhot sinulla on (jos on)?

Minulla on vaaleanpunaiset ja pitsiset perhosverhot. Ne ovat ohuet, eivätkä suojaa melkein yhtään.

Pidätkö itseäsi hyvänä testivelhona?

Mielestäni muutama testeistäni on oikeasti ihan hyviä, mutta olen nyt vähän testaillut omia testejäni ja ne ovat ihan kamalia.

Kumpi on kauniimpi – tämä herttasydän: ♥️ vai tämä perussydän: ❤️?

Mielestäni herttasydän on kauniimpi, mutta en silti käytä sitä hirveästi. Käytän enemmän tuota tavallista.

Mikä on suosikkibändisi/artistisi?

Minulla ei oikeastaan ole suosikkia. Kuuntelen vaan yksittäisiä biisejä artisteilta. Mutta jos tähän joku pitää sanoa, niin se on varmaan Olivia Rodrigo. Hänellä on ihania biisejä 🎶

Millaisesta taiteesta pidät eniten?

En ymmärtänyt kunnolla, että mitä tarkoitit. Vastaan kuitenkin sanataide, hahah. Saatoin ymmärtää väärinkin tämän kysymyksen. Korjaa ihmeessä, Oona 😉

Jos olisi valittava elementti, johon kuolet, mikä se olisi?

Ööh… Ilma? Tälle ei ole sitten mitään perusteluita. Se oli eka asia, mikä tuli mieleen.

Mikä olet horoskoopiltasi?

Olen vaaka. Jos olisin syntynyt kaksi päivää aikaisemmin, olisin neitsyt (horoskoopilta).

Jos sinun pitäisi ryhtyä vihaamaan yhtä Suklaamuruset- hahmoa, kuka se olisi?

Ehdottomasti Cookie, eli Jake. En pidä hänestä yhtään, sillä Jake tuli vain sotkemaan koko sarjan.

Minkä maalaisesta tyylistä pidät eniten?

Nämä kysymykset menevät aina vain mielenkiintoisemmaksi. Ja hei, puhutaanko tässä edes vaatetyylistä? 😅 #enoleyhtäänväsynyt

Jos tässä puhutaan vaatetyylistä, niin varmaan joku jenkkityylinen. Onhan New Yorker alkuperäisesti sieltä? Tämä vastaus perustui siis vaan siihen, että pidän New Yorkerin vaatteista.

Kun kuuntelet musiikkia, pidätkö ääniä isolla vai pienellä?

Jos kuuntelen kuulokkeista, niin pienellä, sillä en halua vahingoittaa kuuloani. Jos taas ilman kuulokkeita, niin kuuntelen musiikkia aika kovalla.

 Mistä löydät rauhan omassa kodissasi?

Rauha löytyy omasta huoneestani tai takapihan trampoliinilta. Omassa huoneessa saa olla ihan rauhassa, eikä kukaan tule häiritsemään jos oveni on kiinni. Trampalla taas sama juttu. Yleensä en edes hypi siellä, vaan tuijotan taivasta ja suunnittelen tarinoitani.

Mistä ja millä kuuntelet musiikkia?

Kuuntelen musiikkia puhelimeltani Airpodeilla.

Mikä on lempikirjasi Suklaamuruset- sarjasta?

Pidän eniten Skyen kirjasta Vaahtokarkkitaivaasta tai Summerin kirjasta Kesäunelmasta. Muutkin kirjat ovat ihan hyviä, mutteivät voita noita kahta.

Mikä on lempieläimesi?

Sinikelta-ara, mutta jos sitä ei lasketa, niin koira. Koirat ovat ihania ja suloisia.

Lempitarinablogi (t)?

Lähes kaikki tarinablogit ovat ihania! Rakastan varsinkin kaikkia vanhempia blogeja, mutta ehkä mä yritän vähän karsia sitä listaa. Sanon nyt vaikka kolme. Ne ovat Olivian tarinablogi, Olipa kerran – Esterin tarinoita ja Annin tarinablogi. He kolme ovat lahjakkaimpia kirjoittajia keitä tunnen. Jatkakaa samaan malliin!

Oletko käynyt Ruotsissa?

Olen käynyt – vaikka kuinka monta kertaa!

Mistä sait alunperin idean pitää blogia?

Olin jo jonkin aikaa lueskellut Annin ja Esterin blogeja, ja koska rakastan kirjoittaa, ajattelin sellaisen blogin olevan kiva ajanviete. Joskus jossain sivulauseessa totesin Annille, että voisin aloittaa blogin ja siitä se sitten lähtikin. Hyvän päätöksen tein, sillä olen kehittynyt kirjoittajana jonkin verran, enkä enää kirjoita pelkkiä samanlaisia koulutarinoita.

Mitä tarinablogia luit ensimmäiseksi?

Luin ensimmäiseksi varmaan kunnolla Annin tarinablogia. Kävin siellä satunnaisesti ja luin Isosiskon elämää- jatkotarinaa. Pian löysin Esterin blogiin ja aloin lukea Week away- jatkotarinaa. Vähitellen aloin käymään niissä useammin.

Lempiperhonen?

Lempiperhoseni on varmaan joku kaunis sininen. En ole haka perhosten nimissä, mutta joku sellainen sininen ja ihana perhonen. 🦋

Kuka on sun salainen kirjallisuuden ihastus?

Kun aloin pohtimaan tähän vastausta, ajattelin, että ei minulla oikeastaan ole. Sitten aloin miettimään syvällisemmin ja keksin 20. Ehkä yksi on kirjan Sori vaan, se on totuus Samuel (Luin sen kirjan tänään).

Tyhmä sana, jota ei tajuaisi kukaan muu kun sinä ja kaveriporukkasi/perheesi/joukkueesiyms.?

Paras ystäväni ja minä tajuamme sanan lumiukko. Sillä on yksi upea merkitys. Lumiukot ovat söpöjä!

Lisäksi sana hieko. Sekin on yhden bestikseni kanssa. Tämän bestiksen nimi on Fiksutyyppi.

Perheen kanssa onkin sitten esimerkiksi kärsällinen. 

Blondit vai brunet?

Brunet! Mua tosin pelottaa, koska mun hiukset on nykyään vaarallisen lähellä blondia.

3 parasta väriä?

Beige, vaaleansininen ja roosa. Ihania värejä!

Seuraatko muita blogeja kuin blogiyhteisöön kuuluvien tyyppien?

Kyllä seuraan! Seuraan esimerkiksi Yksinäisiä yhdessä– blogia ja Paper angels– blogia vilkuilen välillä. 

Mistä postauksestasi pidät vähiten?

Tähän olisin vastannut ennen En kelpaa, mutta poistin sen. Vähiten ehkä pidän Millainen olen- postauksesta (sekin poistuu varmaan kohta xd). Siinä on mielestäni liian töksähtelevää tekstiä.

Onko sulla yhtä sanaa, jota toistelet liikaa?

Voi kyllä on. Tässä muutama: Ui jes, ööh… ja kyllä. Jos tunnet mut hyvin, tiedät kyllä mistä puhun.

Parasta kesässä?

Kesässä parasta on ehdottomasti lämmin sää ja loma. Myös jäätelö ja uimarannat ovat parasta mitä tiedän! Oikeastaan lähes kaikki on kesässä mahtavaa 🌻

Mp vesisade?

Jos sataa pehmeästi ja rauhallisesti, niin 5/5, mutta jos sataa paljon ja pisarat ovat kovia, niin -5/5. Sateen jälkeinen tuoksu on muuten I-H-A-N-A!

Kesällä pitkään nukkuminen vai aikaisin herääminen?

Jotakin siltä väliltä. En tykkää herätä seitsemältä, mutta en kyllä myöskään kymmeneltä. Yleensä tykkään herätä 8.30 (suunnilleen), sillä silloin saan aamulla jonkin verran omaa aikaa.

Android vai Apple?

Apple, koska Applessa on paremmat emojit ja ne ovat helppokäyttöisempiä. Toisaalta Android saa plussaa laskimesta, sillä minun Iphonessani ei pysty kumittamaan vain yhtä numeroa laskimessa (iso ongelma – tiedän).

Kenellä tarinabloggaajalla haluaisit käydä mieluiten kylässä?

Oletan, että Fiksua ei lasketa tarinabloggaajaksi, sillä hänellä on kanablogi. Jos kuitenkin lasketaan, niin hän. Jos ei lasketa, niin Olivia. Perustelut ovat ne, että Olivialla on kissa.

Mikä on lempiruokasi?

Kinkku-ananaspitsa tai kasvispitsa. Ja tuosta kasvispitsasta vaan Kotipizzan versio. Se on hyvää!

Entäs mikä on lempijuomasi?

Ehdottomasti jokainen Novelle plus. Jos joku maku pitää valita, niin mango & guava. Novelle = elämä 😘

Mitä halusit päästä tekemään kaikkein eniten silloin, kun korona oli pahimmillaan?

En itseasiassa nyt muista, mutta luultavasti halusin vain päästä treeneihin. Totta kai olisi ollut myös kiva nähdä kavereita sisätiloissa.

Mikä on lempiesineesi?

Voiko tähän luetella koko huoneeni? 😅 Hei, nyt tiedän! Luistimet! Omat Edean luistimeni <3

Mp juustoemoji?

En käytä, mutta jos käyttäisin, niin varmasti ihan kiva.

Mitä aamurutiiniisi kuuluu?

Aamupala, hampaiden harjaus, kasvojen pesu, vaatteiden pukeminen ja kouluaamuina repun pakkaus.

Mikä tulee olemaan seuraava postaus blogissasi?

Ei mitään hajua 😅 Ehkäpä Kirjoitustehtäviä- postaus. Älkää kuitenkaan nyt odottako sitä liikaa, sillä en välttämättä saa sitä ensimmäisenä valmiiksi.

Kuinka hyvä olet omasta mielestäsi piirtämään?

Kohtuullinen. Jos saan piirtää vaan itselleni, eikä kenenkään tarvitse nähdä sitä, niin olen ihan hyvä. Jos taas jonkun täytyy nähdä se, niin se on huono. Okei, et ymmärtänyt, mutta olen ainakin yrittänyt selittää.

Ootko sä lukenut Caravalit?

En ole lukenut, mutta pitää harkita. *Mene googlettamaan*

Okei, ei vaikuttanut mitenkään erityisen kiinnostavalta, mutta ehkä vielä joskus 😉

Mikä olisi unelma-ammattisi, jos et saisi sanoa kirjailijaa?

Kuka on sanonut, että mun unelma-ammatti on kirjailija? Okei, se on.
Mulla ei oikeastaan ole mitään muuta, mikä haluaisin erityisesti olla. Joku luisteluvalmentaja voisi olla ihan kiva.

Mikä on lempipuhelinpelisi?

Homescapes! Kannattaa kokeilla! Pelasin itse varmaan kolme vuotta, mutta sitten puhelimeni vaihtui ja jouduin aloittamaan alusta. Siihen vähän lopahti mielenkiinto.

Tykkäätkö saunoa?

Tykkään ja kysynkin, että kuka ei tykkäisi. Saunominen on ihanaa! Ajattele nyt. Olet saunassa istumassa lämpimillä puulauteilla. Lämpö virtaa ihollasi ja tunnet sieraimissasi koivun tuoksun. (Hahah, mä olisin hyvä kirjoittamaan kuvailua saunasta)

Kuinka usein katselet itseäsi peilistä?

Ainakin silloin, kun harjaan hampaita. Ja silloin, kun olen menossa suihkuun. Yleensä silloin en kuitenkaan hauku itseäni, vaan etsin kauniita puoliani minusta!

Saatko molempien puolien spagaatit maahan?

Saan ja toisella kevyesti ylikin. Olen alkanut venyä aika paljon.

Kuinka usein harjaat hiuksiasi?

Harjaan hiukset ainakin aamulla, kun laitan ne kiinni ja illalla, kun tulen suihkusta. Jos pidän hiuksia auki, niin harjaan useammin, sillä hiusten harjaaminen on rentouttavaa.

Miten reagoisit, jos teidän luokallenne tulisi tyttö, joka esittäytyisi Oliviaksi ja kertoisi, että pitää blogia nimeltä Olivian tarinablogi ja sanoisi myös, että häntä saa kutsua myös Biancaksi?

Ensimmäinen reaktioni olisi vaan, että häh. Ihmettelisin, että miksi tämä tuntemani Olivia sanoisi, että häntä saa kutsua Biancaksi, sillä se ei todellakaan ole hänen nimensä oikeassa elämässä (jos olen ymmärtänyt oikein). Lisäksi luulen, ettei kovin moni kerro ensimmäisenä, että hänellä on tarinablogi.

Kolmantena ongelmana on, että Olivia on minua vuoden vanhempi.

Kinkku juuston alla, vai juusto kinkun alla?

Ehdottomasti juusto kinkun alla! Mä tulen täältä taas sen pesäpallomailan kanssa, jos joku vastaa tuon toisen. *taputtaa pesäpallomailaa*

Lemppari Fazerin suklaalevy?

Luultavasti tavallinen Fazerin sininen tai vadelmajogurtti. Onneksi vadelmajogurtista on sellainen pieni levy, että sen saa vastata #ovela

Lempijäätelömaku?

Oreo, mangomeloni tai Marianne. Oreo on parasta, Marianne on parasta ja mangomeloni on todella hyvää!

Pastellinvärit vai neonvärit?

Ehdottomasti pastellinvärit! Neonvärit ovat aivan liian räikeitä, enkä tykkää mistään räikeästä.

Mikä on paras lempinimi, jonka tarinablogilaiset ovat sulle joskus keksineet?

Paras on ehdottomasti Lintu, ja siitä creditit Esterille. Jos pitäisi valita hauskin, se olisi varmasti Move tai Linnoitus. Mä en edes tiedä, mistä ne tulevat. (Kiitos avusta Oliivi, kun kaivoit sen upean lempinimilistan esille vain mua varten)

Kuka on paras hahmo Nalle Puhista?

Ehdottomasti se Ihaa- aasi! Se on niin ihana.

Mp, että joskus kun sä menisit ulos, näkisit koivun, mutta se olisikin musta, jossa on valkoisia raitoja?

Järkyttyisin, ja syvästi. Siis musta koivu valkoisilla raidoilla? Kaksi kirjainta: E ja I.

Mikä on jännittävin kirja, minkä olet lukenut?

Harry Potterin Kuoleman varjelukset. Ei sekään kovin jännittävä ole, mutta en nyt ainakaan keksi mitään jännittävämpää.

Mitä aiot tehdä kesällä?

Menemme ainakin ystäväperheemme kanssa Tallinnaan ja lisäksi aion totta kai tehdä pakollisia omatoimitreenejä. + syödä jäätelöä.

Mikä blogi on sinusta kotoisin/tutuin (siis ulkonäöltään)?

Varmaan Olivian tarinablogi tai Kotkottavaa elämää. Molemmat ovat niin ihania, etten kestä. Niissä on ihanaa olla!

Onko teillä mitään eläimiä?

Meillä ei valitettavasti ole lemmikkejä. Haluaisin kyllä koiran, kissan ja kanalauman.

Kuka on sinusta paras kirjoittamaan tarinoita KS:ssä?

En kommentoi, sillä en ole sen paikan ylläpitäjä.

Mp tomaatit?

Tomaatit ovat hyviä! Varsinkin pikkutomaatit ovat ihan parhaita ♥️

Mitkä kolme asiaa ottaisit mukaan autiolle saarelle?

Ottaisin veneen, vihkon + penaalin (kyllä, se on yksi asia) ja puhelimen.
Puhelimella voi tehdä mitä vaan ja muut taitavatkin olla itsestäänselviä.

Sun lempi HP-hahmo?

Ehdottomasti Hermione Granger. Rakastan Hermionen luonnetta ja kaiken lisäksi hän on todella kaunis. Toinen lempihahmoni on Ginny Weasley. Hänelläkin on ihana luonne!

Millaisessa talossa asut?

Asun keltaisessa rivitalossa. Joka toinen viikonloppu käyn kyllä isälläni, joka asuu kerrostalossa.

Minkä näköinen oot?

Olen 156,5 senttimetriä pitkä (tai lyhyt…) tyttö. Omistan vaaleanruskeat hiukset ja vihreät silmät. Tähän voisin vielä lisätä, että olen tyytyväinen kroppaani, joten yritäpä siitä päätellä lisää.

Mitä sä harrastat?

Ihan ensimmäiseksi varoitan, sillä tästä tulee pitkä luento. Rakastan saarnata harrastukseni.

Ihan ilmiselvää on varmasti, että harrastan kirjoittamista. Sitä tosin ihan omatoimisesti, eli en käy missään sanataidekerhossa tms.

Sen lisäksi harrastan muodostelmaluistelua. Muodostelmaluistelu on taitoluistelun alalaji, jossa 12-24 luistelijaa tekee kuvioita yhdenaikaisesti jäällä. Harjoittelen SM-noviisit sarjassa, eli treenejä on vähintään viisi kertaa viikossa. Treenaaminen on myös todella tavoitteellista.

Jos olisit soturikissa, mihin klaaniin kuuluisit?

Haluaisin kuulua ehdottomasti Myrskyklaaniin. Kaikki Myrskyklaanin kissat ovat vaan niin ihania!

Minkä taidon haluaisit osata?

Haluaisin osata kirjoittaa todella hyvin. Ehkä minusta vielä joskus tulee hyvä kirjoittaja, sillä harjoitus tekee mestarin!

Jos saisit kutsua jonkun tarinabloggaajan teille, kenet kutsuisit? Saa valita VAIN YHDEN!

Haluaisin luultavasti kutsua Esterin. Vain sen takia, että hän osaisi käyttäytyä. Fiksu tai Olivia eivät osaisi.

Käytätkö hameita?

En vapaa-ajalla, mutta juhlissa todellakin. Olen juurikin se mekkotyyppi.

Mikä on YKSI suosikkiblogisi?

Jos pitää oikeasti valita vain yksi, niin vastaan Annin tarinablogi. Muuten ykkösenä olisi luultavasti OKET, mutta Annin tarinablogi on aktiivisempi, joten vastaan sen. Molemmat ovat yhtä lahjakkaita kirjoittajia!

Mitkä ovat ensimmäiset neljä sanaa, jotka tulevat mieleen minusta, Annista?

Kirjallisuus, sininen, pilkunviilaaja ja soturikissat. Älkää kysykö tuota viimeistä. Mulle tulee Annista mieleen soturikissat.

Miten alunperin päädyit Testimatoon? Entä tarinablogiyhteisöön?

Testimatoon päädyin siten, että hain Googlesta HP tupatestejä. Siten löysin Harry Potter- tägin Testiksestä. Jossain kohtaa löysin Testimadon etusivulle ja pitkän ajan päästä aloin seuraamaan Testimatoa aktiivisemmin.

Blogiyhteisön taisin myös löytää Testimadon kautta. Anni taisi laittaa linkin blogiinsa (Testimadossa) ja sitä kautta menin vilkaisemaan. Sitten löysin Esterin blogin ja TP:n. Enkä kadu yhtään, että löysin!

Mikä oli ensimmäinen tarinablogi, mitä luit?

Tämän taisin jo mainita jossain, mutta luin ensimmäisenä Annin tarinablogia. Aika pian sen jälkeen löysin Tarinaplaneetan, mutta en jäänyt seurailemaan sitä sen enempää.

Kuinka tärkeää kirjallisuus on sinulle asteikolla 1-10?

Ehkä 8 tai 9, koska teoriassa pärjäisin ilmankin. Kuitenkin aivoni suunnittelisivat koko ajan uusi seikkailuja, joten se melkein korvaisi kirjoittamisen. Älkää kuitenkaan nyt käsittäkö väärin, sillä oikeasti rakastan kirjoittamista ja lukemista!

Mitkä ovat 5 suosikkikirjaasi? Ei tarvitse olla järjestyksessä.

Nämä ovat itseasiassa kirjasarjoja, mutta toivottavasti se ei haittaa.

– Suklaamuruset

– Soturikissat

– Sori vaan, se on totuus (okei, tämä ei ole kirjasarja)

– It girl

– Minä vastaan marraskuu (taas yksittäinen kirja)

Mikä on puhelimesi käytetyin sovellus?

Safari, Instagram tai Snapchat. IG:n ja Snäpin varmaan jokainen ymmärtää. Lisäksi 60% blogini lukijoista ymmärtää myös tuon Safarin. Safarissa on kaikki blogit ja kaikkea muuta ihanaa!

Millä laitteella kirjoitat postauksesi ja ylläpidät blogiasi muuten?

Postaukset kirjoitan tietokoneella, mutta emojit niihin liitän puhelimella.  Joskus saatan jonkun päivityksen kirjoittaa Tarinapajan päiväkirjaan puhelimella. Lisäksi kommentteihin vastaan yleensä puhelimella, sillä saan sen nopeammin käsiini.

Otatko kuvia postauksiisi muualta kuin Pixabaysta?

Pääasiassa otan pelkästä Pixabaysta, mutta jos en löydä sopivaa, niin etsin Pexelsistä. Pixabay on mielestäni kyllä sata kertaa parenpi.

Mikä on lempipostauksesi Annin tarinablogista?

Nyt tarvitsen aikaa miettiä! Pidän ainakin Isosiskon elämää- jatkotarinasta ja Verhon takainen maailma- jatkotarinasta. Myös Kauneus on sen silmässä joka näkee kauneuden on ihana teksti ja Tiedonkoru… Tullaan nyt lopputulokseen, että koko blogi on ihana!

Pidätkö etunimestäsi/sopiiko se mielestäsi sinulle?

Linnea ei kuulu suosikkinimiini, mutta ehkä siksi, että olen kuullut sitä niin paljon. Mielestäni se sopii minulle, enkä osaisi kuvitella itselleni muuta nimeä.

Kuinka pitkä olet?

Viimeksi kun minut mitattiin, olin 156,5 senttimetriä. Olen siis aika lyhyt.

Mikä on mottosi?

Varsinaisesti mulla ei ole mottoa :)

Kumpi on sinulle tärkeämpää, kirjallisuus vai luistelu?

Vastaan nyt tylsästi molemmat, sillä en kestäisi ilman toista. En voi vastata tähän pelkkää luistelua, mutta en myöskään voi unohtaa sitä.

Mistä sait idean blogisi nimeen?

Mietin vaan sopivia nimiä blogille ja näin syntyi Cuten tarinapaja. Tarinapaja on tuulesta temmattu nimi.

Mikä näistä: joulu, synttärit, pääsiäinen, uusi vuosi vai juhannus?

Ehdottomasti joulu! Olen juuri se jouluhullu, jonka joulunodotus alkaa lokakuun ensimmäisenä päivänä ja tontulakkia käytetään pääsiäiseen saakka.

Jos joku TB- yhteisöläisistä olisi murhaaja, ketä epäilisit, jopa ilman todisteita?

Epäilisin heti ensimmäisenä Oonaa – Ehdottomasti Oonaa!

Olet bussissa, jossain päin Suomea ja eteesi istuu tuntematon tyttö. Kenen TB yhteisöläisen toivoisit olevan siinä?

Toivoisin ehdottomasti, että siinä olisi Olivia. En tiedä miltä Olivia näyttää ja näillä perusteilla Fiksu tai Ester ei olisi tuntematon.

Mp jos kaikki tarinabloggaajat olisi teidän talon ovella klo 6.00 aamulla?

Suoraan sanottuna en ehkä kestäisi. Yli 10 ihmistä seisomassa meidän oven edessä. Jotkut sellaisia, keistä en edes hirveästi välitä. Mä en avaisi ovea. Se kellonaika ei vaikuta tähän mitenkään, mutta mä en avaisi ovea.

Onko teidän pihalla muurahaisia?

Eikös kaikkien pihoilla ole niitä 😅 Kyllä meillä on.

Lempilautapeli?

Mun lempilautapelit ovat Monopoli ja Cluedo. Niitä me pelataan aina kavereiden kanssa. JA niistä peleistä on syntynyt vähän inside-läppiä.

Asuntoauto, asuntovaunu vai teltta?

Ei ole kokemusta asuntoautosta tai -vaunusta, joten vastaan teltta. Teltassa on hauskaa!


Vielä kerran kiitos Olivia, Emma, NEKKU, Kastehelmi, Erica, Fiksutyyppi, Perho, Oona, Kissa_fani, Ester, Insku, Sammal, Saippuapullo, Kurre, Apila ja Anni.

Hei saat mainita kirjoitusvirheistä! Olen aika varma, että sellaisia täällä saattaa olla, koska tarkistin tämän tekstin vain kerran kertaa. Tässä on kuitenkin aika lailla 5000 sanaa, että homma ei ollut mikään pieni.

 

 

24 kommenttia

  1. Eka! Ollaan aika saman laisia ja mulla kesti varmaan kymmenen minuuttia lukee tää 😅 Mutta oisin laittanu kysymyksiä JOS oisin keksiny Ja kiva postaus TAAS ja Hyvää juhannusta etu käteen koska miks ei? Ja hei pastellin liila on paras väri päällä maan xd Kukaan ei tienny et oon harrastanu 5 vuotta balettia ja 1vuoden jotain random tanssia ja lopetin sen ku se oli niin lällyä Mutta oon siis harrastanu tanssia 😅 Ja Kuule nyt mä keksin sulle uuden lempinimen.. *viiden minuutin kuluttua* Sun uus lempinimi on Luistelia Wow (toivottavasti kukaan ei oo keksiny sitä) Oon ihan sekasin xd

    Vastaa

    1. Okei, sä olit nopee! Ota keksi 🍪.
      Mulla kesti tämän lukemisessa varmaan puoli tuntia, heh.
      Loppuihin asioihin mä en nyt jaksa vastata erikseen, mutta kiitos ihanasta kommentista.
      Hyvää juhannusta sullekin, Lumiruusu 🤍🫧

      Vastaa

  2. Aivan mahtava!! Pähkinäkohdassa oli joku kirjoitusvirhe, ja jossain toisessa myös, mutta mä en enää muista, missä.
    Yksittäisiä kommentteja joihinkin…
    – Kyllä. Mäkin epäilisin Oonaa. Kaikki epäilisi Oonaa.
    – Et avaisi ovea?! Aika tylyä. Me vain kaikki SEISOTTAISIIN siinä ja oltaisiin ihan että mitäs nyt.
    – Homescapes on paraaass! Se vaan nostaa mun puhelinaikaa pikkuisen liikaa…
    – Jos sä tulisit käymään meillä, niin iskällä vai äidillä? Kissa on iskän luona, mutta äiti on kirjailija… Okei, äidin luona on myös mun pikkusisko, mutta joo. :D

    Vastaa

    1. Okei mä käyn ettimässä sen kirjotusvirheen ja korjaan sen. (Anni ei saa sitten tietää tästä mitään, tai se saa hepulin)
      – Totta kai Oonaa epäilisi kaikki!
      – No ehkä mä avaisin oven, mutta mä olisin ärsyyntynyt.
      – Homescapes on todellakin paras!
      – Mä tulisin sun äitilles, jos sä raahaisit sen kissan mukana.
      Kiitos kommentista, 🫒 <3

      Vastaa

  3. Aivan mahtava postaus, mutta haluan nyt osoittaa mieltäni (tulet järkyttymään):

    Fjällräven kånken – reput ei ole tylsiä! Haluan itse sellaisen!

    Ja oliivit… 🤮 Mutta fetajuusto on ihan okei.

    Ja aaapuuaaa Lintsu älä tule sen mailan kanssa! 😰😂 JUUSTO KUULUU KINKUN PÄÄLLE!

    Ja muuten, mä olen sua (ehkä) pidempi! Mä olen 162 cm. (Olen pahoillani tästä.. xd)

    Joissakin kohdissa meinasin revetä. 🤣 Esim. noi lempinimet.

    Tämä kommentti näyttää vähän ”repaleiselta”. Mutta kaipa tämä kelpaa. XD

    Mutta tosi hyvä postaus! Järkevää, kun et ottanut kaikkia kysymyksiä. Siitä olisi tullut varmaan tunnin luku-urakka. <33

    Vastaa

    1. No ei ne reput nyt niin tylsiä ole. Tarkotin sillä oikeestaan liian tavallista.

      Ja itseasiassa mä jätin vaan 10 kysymystä pois, hahah.

      Kiitos kommentista 💙

      Vastaa

  4. Upea!

    – Hei, sun paras lempinimi on Liikuntatunti, ehdottomasti! En kai mä ole ainoa, joka unohti sen?

    – Ja siinä ”Minkä ikäinen haluaisit olla, jos et saisi olla 12-vuotias?” (Tai jotain sinnepäin) -kysymyksessä oli kirjoitusvirhe, siinä luki kaksi kertaa ”en”. Ja miksi mä en voi olla 12-vuotias? Vaihdetaan meidän iät xd.

    – Mun mielestä tanka kyllä taivutetaan tankoja. Se kyllä kuulostaa tangolta, mutta se vaan taivutetaan niin ja sillä sipuli. Tai juusto.

    – Ehdottomasti, Oona on murhaaja. Ei epäilystäkään xd.

    – Mäkin asun rivitalossa, mutta siinä on keltaista vaan meidän ikkunan alapuolella. Ja siis kaikkien muidenkin ikkunoiden xd. Muu on valkoista.

    – Munkin aamurutiiniin kuuluu noi samat jutut, eri järjestyksessä vaan. Lisäksi myös esim. hiuksien laitto : ).

    – Mä olen harrastanut aiemmin voimistelua, mutta vaihdoin tanssiin : D

    Ja nämä ei sitten todellakaan ollut järjestyksessä. Ihanaa kesälomaa! (Ja sehän ei siis todellakaan alkanut jo kolme viikkoa sitten…) 🌻

    P.S. Ootko musta ylpeä, kun auringonkukkaemoji on mun käytetyimmissä?

    Vastaa

    1. – Olet ainoa kuka unohti Liikuntatunnin. Siitähän Move onkin väännös, haha.
      – Käyn korjaamassa! Ja Helmi, mä en haluaisi olla 11v, joten mietitään sitä ikien vaihtoa vielä.
      Ja muihin en jaksa vastata yksittäisesti, haha.
      Kiitos kommentista, Helmi ihanus 🤎🤎🤎

      Vastaa

  5. Ja älä muuten missään nimessä poista Millainen olen? -postausta!! Se on aivan ihana, ja idea on nerokas! <33

    Vastaa

  6. Aivan mahtava❣
    Ite kirjoitan päiväkirjaa kaks kertaa kolmessa kuukaudessa ja se on tarkoitettu kolmelle kuukaudelle ja se on ollut mulla jo yli kaks vuotta🤭🤭
    Haluisin brunet hiukset ja mul oli 2-6 vuotiaana blondit (onneks ei enää😉)
    ❣❣

    Vastaa

    1. Ihana kommentti, Insku! Sulta saa aina niin ihania kommentteja ❤️❤️❤️
      Haha, päiväkirjaa ei ikinä muista kirjoittaa 😅

      Vastaa

  7. Tässä oli aivan mahtavia kysymyksiä ja vastauksia!! Mä haluaisin alottaa päivinsen, mut mä TIEDÄN etten muista kirjottaa sitä… 😂

    Vastaa

  8. Mahtavaa, Lini, mahtavaa!🌻 Tämä oli upea postaus ja kivaa luettavaa aamulle! Ja kirjoitusvirheistä mun ei varmaan edes tarvitse valittaa, kun valitin snäpissä jo xd. No, mä voisin nyt kumminkin kommentoida joihinkin noista kohdista

    ~MITÄH? SIENET OVAT PARHAITA! Miksi kukaan muu ei tykkää niistä >:( Mä en lähetä sulle postissa fetajuustoa, vaan sieniä! Muahaa!

    ~Mahtavaa, että sinikelta-ara on sunkin lempieläin, ja se kyllä lasketaan! Voidaanko hankkia yhteinen sinikelta-ara ja kouluttaa se viemään kirjeitä, niin voidaan pelotella Oliivia viemällä kirje sen kouluun?

    ~Ai silloin kun olet trampalla, makaat vain ja suunnittelet tarinoita? Mitä sä olet mulle sitten fleksannut sun URHEILULLISELLA ELÄMÄLLÄ, kun päätät joka toisen meidän keskustelun trampalle lähtemiseen?

    ~Kyllä mä osaisin käyttäytyä teillä. Älä aliarvioi mua. Mä käyttäydyn kavereilla ihan hyvin. Jos siis talon räjäyttäminen lasketaan hyväksi käytökseksi?

    ~Hieko on kyllä paras sana ikinä😂😂😂

    Mä pidän nyt tän kommentin lyhyenä, joten heihei!

    Vastaa

    1. Mahtava kommentti, jolle mä repesin varmaan 10 kertaa. Olet voittanut vuoden mahtavin kommentti -palkinnon!

      – Et lähetä mulle sieniä postissa, piste.

      – Joo voidaan hankkia yhteinen sinikelta-ara ja kouluttaa se viemään kirjeitä. Hyvä idea! MUTTA meidän täytyy pelotella myös Annukkaista.

      – No siis tota kyllä mä siellä välillä hypinkin:D Mutta siellä on kiva makoilla. Kerroinko mä kuinka me tehtiin eilen trampalla mun pikkuveljen kanssa hieno esitys.

      – SÄ ET OSAISI KÄYTTÄYTYÄ. Mutta kyllä mä silti haluisin sut meille kylään. HETI ESSIN JÄLKEEN.

      – Hieko on paras 😂😂😂

      Heippa! (Miksi mä kirjoitin kommentin loppuun heippa?)

      Vastaa

  9. Tää on varmaan paras Q&A jonka oon lukenut.
    -Mullaki on vaan yks tekokasvi. (Kurrella on kaktus.) Oli mulla pari vuotta sitten vielä kaktus. Mä sain kasvamaan melkein metrin (10 cm), mutta eräs ihminen luuli sen olevan muovia ja katkas sen.
    -Jee! Mua ei lyödä pesäpallomailalla.
    -Mäkin oon sua pidempi.
    -Sä tykkäät tomaateista! Mäkin tykkään. (Sen takia mun kaverit sanoo mua tomaatiksi.)
    -Voitko kirjottaa joskus postauksen jossa pelkästään kuvailet saunaa?
    -Kaikki epäilee Oonaa. (Ehkä jopa Oona epäilee itseään xd)

    Vastaa

    1. Kiitos todella paljon, Apila ❤️
      Postaus jossa kuvailen pelkästään saunaa? Ööh… Harkitaan. Ainakin kirjoitan sellaisen tekstin (haha), mutta en välttämättä julkaise.

      Vastaa

  10. Hyvä Q&A, todellakin 🙃😃

    – Juuri tuo on pimeässä metsässä creepyä! Jos siellä tietäisi olevansa yksin se ei pelottaisi niin paljon kuin, jos ei tiedä. Ajattele nyt et joku random puukkoheppu tulis sun taakse. Creepyä…😶

    – Er ole ainut joka on tappanut kaktuksen… mä en ennen edes tajunnut miten niin helppohoitoisen kasvin voisi tappaa, mutta olen onnistunut siinä, joten ei kai se nyt niin suuri ihme ole enää😂

    – Eläkepäivien suunnittelu on kivaa! Onneksi en ole ainut joka on suunnitellut niitä😅

    – Pidän itsekin herttasydämestä ja käytänkin sitä aika paljon, ja siitä syystä mun kaverit sitten naljailee mulle🥲

    – Taidekysymyksen ymmärsit juuri oikein, mistä taiteen lajista pidät, musiikki, sanataide, kuvataide yms.😃

    – Voitko antaa jotain vinkkejä miten saada spagaatin maahan, sillä en mitenkään, vaikka kuinka venyttelisin, saa sitä maahan pitkänkään harjoittelun jälkeen🥲

    – Mitä minä murhaajana?!?! Järkytyin syvästi(😂) Okei, Apsi, oikeassa olet epäilisin itsekin itseäni😂

    Vastaa

    1. Kiitos paljon, Oona! Mä olen nyt laiska, enkö jaksa vastata näihin sun upeisiin selittelyihin, joten vastataan yhdellä sanalla: Kiinnostavaa 😃

      Vastaa

  11. Hei, mun blogin löytää osoitteesta hertanhauskablogi.blogspot.com. (Ilman loppupistettä!) Käykää kattoo!

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.