Esittelen kyniäni!

Kuva: Pixabay

Moiksu! Tässä postauksessa esittelen sinulle lukija,  minun värikyniäni, tussejani ja kaikkia muitakin kyniä mitä vain minulta löytyy! Toivottavasti nautit <3

Ensimmäisenä esittelyssä ovat minun yliviivaustussit! Omistan tosiaan neljä Stabilon yliviivaustussia ja kuusi (kyllä, kuusi) Myhome officen tussia. Kuvassa näkyy vain Stabilot ja kolme noista toisista. Tosiaan ne kolme muuta, on nuo samat värit minikoossa.

Tykkään todella paljon noista Stabilon tusseista, sillä ne ovat kivan värisiä. Käytän niitä yleensä myös bujossani.

Seuraavaksi esittelyvuoroon pääsevät Brush pen – sivellintussini. Kuvasta puuttuu kirkkaanpunainen, oranssi ja ruskea. Ne eivät valitettavasti mahtuneet tähän kuvaan, tai kuvausalustalle. Noh, nämä kaikki ovat varmaan suosikki kyniäni. Aina kun menemme kirjakauppaan, suuntaan sellaiselle osastolle, missä näitä tusseja on yksittäisinä kappaleina. Yleensä mukaan tarttuu jokaisella kerralla uusi tussi. Suosikkejani näistä ovat tuo ihan oikealla oleva pinkki sävy. Myös kevään vihreä ja pastellivärit ovat ihania! Kuvasta puuttuva oranssi on myös yllättävän hieno.

Haluaisin käyttää näitä koulussa vihoissani, mutta opettajamme on kieltänyt sen ja kaikki otsikot tai vihon koristelut on tehtävä puuvärikynillä. Niinpä nämä tussit pysyvät kotona omissa purkeissaan. Pyrin kuitenkin käyttämään näitä aina kun mahdollista, sillä yksinkertaisesti rakastan Brush penejä!

Tässä näet minun Pro Markerini. Tuolla vasemmassa reunassa on vielä musta tussi, mutta se ei näy kunnolla, sillä jouduin rajaamaan tätä kuvaa aika paljon.
Pidän näistä tusseista esimerkiksi sen takia, että niissä on kaksi päätä. Tuossa ylhäällä on ohuempi pää ja alhaalla paksumpi. Joka käyttötarkoitukseen löytyy siis sama väri! Nämä kynät siis näyttävät väriltään todella ihanilta ja ovat aika eksoottisia.
Yksi haittapuoli kuitenkin Pro Markereista löytyy, ne menevät papreista läpi. Eihän se kaikissa töissä haittaa, mutta jos esimerkiksi tekee bujoon jotakin Pro Markerilla, jää se vielä kolmeen seuraavaankin sivuun. Sen takia en näitä hirveän usein käytä, mutta onhan Pro Markereilla pari ihan hienoa työtä tullut tehtyä.

Tässä kuvassa komeilevat aivan tuiki tavalliset Stabilon tussit. Tässä kynäpurkissa on sekä ohut-, että paksukärkisiäkin tusseja. Melkein joka lähtöön löytyy värejä! On pastellinvärejä, metallivärejä, kirkkaita värejä, tummia värejä, melkein mitä vain löytyy!

Käytän näitä aika usein, sillä niillä pystyy hyvin vaikka rajaamaan jonkun piirustuksen ääriviivat, tai värittämään vesimelonin hedelmäkulhon koristeeksi. Nämä eivät mene läpi, eikä jatkuvasti tarvitse miettiä, että painaako sitä kynää vahingossa liian kovaa paperiin, jolloin tussi saattaisi mennä pilalle. Kyllä minä ehkä vähän varon niissä ohutkärkisissä tusseissa, etten paina niitä täysillä paperiin, mutta paksukärkisissä olen jo huolettomampi.

Tässä sitten vielä tällaisia sekalaisia muita tusseja. Löytyy musta tussi, valkoinen tussi, metallinvärisiä tusseja, alleviivaustussi ja kumitettava tussi.

Tuo vaalean violetti tussi on siis kumitettava. Se on siis muuten tavallinen, mutta siinä päässä on sellainen kumi, jolla sitä voi kumittaa. Ei ehkä paras ostos, mutta kaipa se ihan hyvä tussi silti on.

Valkoinen tussi taas on mun paras kaverini. Aina jos tulee joku virhe tehtyä tussilla, niin tämä auttaa. Sillä vaan yritän siististi laittaa siihen toisen kohdan päälle.

Metallivärejä käytän aika usein, sillä hopea on yksi lempiväreistäni sekä pronssi ja kulta ovat hienoja värejä myös.

Tuo, missä on keltaista, niin se on yliviivaustussi. Se on väriltään neon keltainen ja keltainen onkin ainoa neonväri, mistä pidän. En erityisemmin käytä tätä tussia, mutta tottakai sekin saa välillä näkyä teoksissa.


Tästä kuvasta löytyvät minun puuvärikynäni! Eivätkä vain mitkä tahansa puuvärikynät vaan eläinkuosiset sellaiset! Aina, kun väritän jotakin puuvärikynillä, käytän näitä. Näistä löytyy jokaista lempiväriäni. Tässä kuvassa ei ole kaikkia värejä mitä omistan, mutta valitettavasti kuvaan ei mahtunut enempää.

Lempivärini näistä kynistä on varmasti lila, joka ei tässä kuvassa näy. Myös violetti, kultainen ja tummansininen ovat kauniita värejä. Love them <3

Muut kynät 

Näiden upeiden suosikkikynieni lisäksi löytyy minultakin niitä vähän tylsempiä kyniä. Ne ovat yhdessä sekalaisessa purkissa, enkä käytä niitä melkein koskaan.

Fanitin kolmannella luokalla Top Modelia, ja tottakai edelleen siitä purkista löytyy kaikki Top Model värikynät. En käytä niitä melkein ikinä, paitsi indigon sinisen väristä. Se on aivan ihana väri, enkä omista muita indigonvärisiä kyniä, kun tämän Top Model – kynän.

Top Model – kyniä minulta löytyy siis todella paljon, ja monia eri värejä. En siis enää käytä niitä, mutta täytyyhän muistoja säilyttää!

 

 

 

Mitäs pidit? Kommentoi ihmeessä alas ja sana on vapaa! Olisin halunnut tähän enemmän tietoa, mutta kynät loppuivat kesken :D

Sain muuten vielä kaksi uutta Brush Peniä sen kohdan kirjoittamisen jälkeen. Olisinhan ehkä voinut sen mainita siinä tekstissäkin, mutta nyt se on tässä, ja pysyy tässä xd.

Moikka, olet ihana🌻

28 kommenttia

  1. Uu, kivasti kirjoitettu postaus!🌼 Ja kiva kuulla myös noista sun kynistä<33 Totta kai kuvatkin toivat tähän postaukseen paljon! Mun kynävalikoimasta löytyy myös Stabiloita, Pro Markereita ja Brush penejä!:)

    Vastaa

    1. Ihana tietää, että olet lukenut blogiani <3 Sun tää nimi on ihana, Lumiruusu, en kestä 🤍
      Kiitos paljon <3

      Vastaa

  2. Ihana postaus!!: D Mulla on noista noita eläinkuvioisia puuvärejä(ne on ihanat <33) ja promarkereita semmonen laatikollinen. Ainiin, ja Brush Peneistä semmonen ruskeiden sävyjen paketti. En tiiä onks sulla sellasta, et meniks mult ohi, mustaa ohutta tussia, jolla voi rajata piirroksia? Ite en voi elää ilman sitä xd

    Vastaa

    1. Joo on musta ohut tussi, itseasiassa kolme. En tainnut selittää sitä kovin selkeästi…
      Mulla ei ole sellasta ruskeiden sävyjen pakettia, mutta on sellainen perusvärien ja pastellivärejen paketit. Ja kiva, jos meiltä löytyy samoja kyniä!
      Kiitos kommentista 💛

      Vastaa

  3. Mä tuun niin kateelliseksi, sulla on niin paljon ihanii kynii.. Haha :D

    Vastaa

  4. Ihaniaaa! Promarkerit on parhaita, kunnes ne kuivuu… :'( Eihän niitä henno laittaa roskiin!
    Mulla on vain Stabilon ohutkärkisiä ja puuvärejä, koska tajusin äskettäin, että lyijykynäpiirtäminen on kivempaa. (Ja sotkuisempaa… :D
    Iskä: Mitä sulle on käynyt?
    Minä: Miten niin?
    Iskä: Sulla on hirveästi mustelmia naamassa!
    Iskä: Ja miksi sun valkoinen paita näyttää tuolta?)

    Vastaa

    1. Joo, lyijykynäpiirtäminen on sotkuista. Kokemusta on ja varsinkin kun olen vielä vasenkätinen, niin tottakai se tarttuu siihen käteen se lyijy.
      Kiitos kommentista Vikke 🧡🧡

      Vastaa

  5. Ihana postaus!
    Tää oli kiva, kun sai nähdä, että millaisia kyniä sulla on ja tota… no tää oli vain niin kiva xd
    Multa löytyy myös promarkereita (tykkään siitä, kun ne leviää tasaisesti, huonoa on tuo paperin läpi näkyminen), tuollainen kumitettava tussi, muutama Stabilon yliviivaustussi, ihan perus puuvärejä, ohutkärkisiä Stabilon tusseja, paksukärkisempiä Stabilon tusseja ja tietysti tuollaisia sekalaisia kyniä :)

    Vastaa

  6. Tosi kiva postaus!

    Nyt mä olen sulle kateellinen! Sulla on sellaisia kyniä, mitä just haluaisin! 😅 Varsinkin noi tussit.

    Mutta kiva ja kiinnostava postaus! Niin kuin sanoin jo alussa. 😂

    Vastaa

    1. Nyt mä voin sitten flexata mun kynillä sulle :D Ei vaan, sulla on varmaan jotain kivaa, mitä mulla ei ole.
      Kiitos kommentista 🌻

      Vastaa

  7. Mäkin oon vasenkätinen. (Toi oli sitte pakko sanoo ekana:D) Tosi kiva postauss!<3 Korjaan: Super mega mahtav kiva postaus.(Toi kuulosti super mega tyhmälle XD) Nii kuvat on aina kivoja<3 Oikeesti, mä en ymärrä mua naurattaa nyt joka asia. (Tää on siis niin tärkee tieto XD) Mutta älä kysy, oonko mä tulossa hulluksi. Sillä mä oon hullu. xddd

    Vastaa

    1. Okei mahtavaa, etten oo ainoo vasenkätinen (okei mitäköhän mahtavaa siinäkin on😅) No mutta siis SUPER MEGA mahtavaa jos tykkäsit ❤️
      Ja se, että oot hullu, on kyllä tullut jo selväksi xd

      Vastaa

  8. Epäreilua sulla on musta tussi :'( xd toi oli pakko sanoo ja mäki oon vasenkätinen. Ja määäkiii oon hullu

    Vastaa

  9. Unohdin mainita, anna noi promakerit mulle!!!

    Vastaa

    1. Tottakai mulla on mustia tusseja : D Ja jos sä haluisit sellasen, niin esimerkiksi Suomalaisesta kirjakaupasta löytyy vain parilla eurolla. Ja taidanpa pitää Pro Markerit itselläni xd

      Vastaa

  10. Millä logiikalla en ole huomannut tätä?!?!?!
    No kuitenkin, sulla on liikaa kyniä joita mä haluaisin ainakin Pro markerit :’D Kuten Biano keskityn itse enemmän lyijykynäpiirroksiin ja vanhempieni reaktio on sama, ei, ei, en ole välittänyt tahallaan paitaani käsiäni ja naamaani. Myös rajaustussin haluaisin yksinkertaisia piirrustuksia varten :’D
    Mun esittely, jos tekisin tuollaisen sisältäisi kai vain puuvärejä, kuulakärkikyniä ja lyijytäytekyniä xd
    Kuitenkin hienosti kirjoitettu vaikka ehkä olisi voinut selittää pitemminkin :’D

    Vastaa

    1. Ei, mulla ei ole liikaa kyniä. Haluisin lisää…
      Noh anyways, mitä olisi voinut kertoa enemmän?
      Kiitos kommentista!

      Vastaa

      1. Itse asiassa en edes kunnolla tiedä xd Ehkä siitä minkälaisia ne kynät on esim et jälki on tasaista ja kirkasta yms. esim. jos joku ei tiedä niitä kyniä ni sais tietoa niistä :’D Mut käy tämä näinkin :’D

        Vastaa

  11. Täällä mä luen ihan innoissani postausta kynistä. En kyseenalaista elämääni ollenkaan. En oikeasti. Tykkään piirtää, mutta enimmäkseen lyijykynillä, joten ihan hyvin pärjään parilla lyijykynällä ja sekalaisella kokoelmalla joitain halpistusseja. (Paitsi mustat sivellin- ja kuitukärkitussit, niitä mä rakastan:D)

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.