Eka postaus!

Moi! Mä olen Linnea! Tämä on tosiaan mun ensimmäinen postaus ja opettelen vielä blogaajan käyttöä, mutta yritän oppia mahdollisimman nopeasti! Ajattelin ensimmäiseksi postaukseksi tehdä ”10 faktaa musta”! Opittepahan tuntemaan mut paremmin! Tervetuloa! Toivottavasti nautit!

Edit: muokkasin tämän postauksen faktat täysin. Katsotaan, kuka huomaa tämän ensimmäisenä! Kommentoi alas, kun nyt luet tätä päivitettyä versiota!

1. Olen 12 – vuotias. Syntynyt siis 2009, eli täytän tänä vuonna 13 vuotta. (Meinasin kirjoittaa 133) Mielestäni olen jo valmis pitämään blogia, vaikken vielä hirveän vanha olekaan.

 

2. Olen testimadossa käyttiksellä Cute_avocado! (Ilman huutomerkkiä) käykää katsomassa! Ensimmäiset kaksikymmentä testiä eivät ole kovin laadukkaita, mutta aina loppua kohden paranee!

3. Olen pahasti addiktoitunut blogeihin. Olipa kerran – Esterin tarinoita, Annin tarinablogi, Olivian tarinablogi, Tarina-akatemia tai Tarinaplaneetta. Jokainen kelpaa täydellisesti!

4. Inhoan kirjoitusvirheitä! Välillähän niitä tottakai tulee itsekin tehtyä, mutta inhoan lukea kirjoitusvirheitä täynnä olevaa tekstiä. Minulla siis todellakin saa huomauttaa yhdestäkin pilkkuvirheestä.

5. Tykkään kirjoittaa enemmän minä- kertojassa. Yritän kuitenkin koko ajan oppia paremmaksi kirjoittajaksi myös hän – kertojalla. Niitä tekstejä en tosin ole vielä tähän mennessä julkaissut täällä blogissani.

6. Me saadaan koulussa tarinoista numerot. Onhan se kymppi sieltä pari kertaa napsahtanut, mutta kun luin yhtä vanhaa tarinaani, niin mietin, että miten ihmeessä olen saanut siitä kympin.

7. Rakastan kirjoittamista ja lukemista! Oliko yllätys? Ne ovat puolet elämästäni, enkä missään tapauksessa voisi elää ilman niitä.

8. Lempikirjasarjani on ykkösenä Soturikissat, mutta hyvänä kakkosena tulee Suklaamuruset. Molemmat alkavat muuten S – kirjaimella!

9. Ophelia eli Ofen tarinoiden kirjoittaja auttoi minua paljon tämän blogin tekemisessä. Sain häneltä selkeät ohjeet blogin luomiseen silloin joulukuun lopulla.

10. Tämä blogi on minun harrastukseni! En tee tätä siis sen takia, että muillakin on blogi. Rakastan vain kirjoittamista niin paljon ja haluan saada rehellistä palautetta teksteistäni!

 

Siinä, toivottavasti tykkäsit! Kommentoi vaan! Se olisi ihanaa. Laita vaikka tarinaehdotuksia!

20 kommenttia

  1. Apua!! Mä en kestä!! Sä teit oman blogin❤️❤️ Odotan innolla uusia postauksia!!

    Vastaa

    1. No, vihdoin onnistuin! Mä toivon, että tykkäät mun tarinoista. Olen jo kirjoittamassa yhtä! Toivottavasti muutkin löytävät tänne❤️

      Vastaa

  2. Mahtavaa, mahtavaa, mahtavaa! Ihanaa että Cute uskaltauduit tekemään blogin, odotan jo uusia postauksia <3 Kommentoin heti tuonne postilaatikkoonkin kun blogiin tulee enemmän sisältöä!

    Vastaa

    1. Kiitos Anni! Yritän tosiaan mahdollisimman pian saada tarinan kirjoitettua. En tosin lupaa että se on hyvä…
      No kuitenkin, kiitos tosi paljon kun kommentoit❤️

      Vastaa

  3. Ihanaa, että teit oman blogin Cute_avocado! Pitääkin alkaa seurailla tätäkin! ;)

    Vastaa

    1. Kiva kun löysit tämän Fiksutyyppi! Oikeesti mulla alkaa tuleen paineita kun niin moni tuli nyt tänne😅 No, on se kyllä ihan hyvä asia!

      Vastaa

  4. Wau! Ihan huippua että sullakin on tarinablogi! Haluan niin kovasti päästä lukemaan sun tarinoita!❤️

    Vastaa

    1. Moi Silja! Ihanaa kun löysit tämän! Toivottavasti tykkäät tarinoistani❤️

      Vastaa

  5. Ihanaa, että teit oman blogin Cute_avocado! Pitääkin alkaa seurailla tätäkin! ;)

    Vastaa

    1. Muuten Fiksu, millaisia hyppyjä sun ikäset harjoittelee? Entäs 10-vuotiaat? Mietin vaan vähän seuraavaa tarinaa varten. Ehkä jos kertoisit mitä osasit 10-vuotiaana?

      Vastaa

  6. Heips! Sanoit tuossa jossain kommentissasi, että tulee jo liikaa paineita, kun niin moni tulee katsomaan… No, lisää paineita, ole hyvä! :D
    Ja hei, odotan innolla tarinoitasi!

    Vastaa

    1. Ei kadonnut tämä kommentti! Kiva juttu! Mahtavaa, että tulit katsomaan blogiani! Tai no, niitä paineita tulee kyllä vain lisää😂 No, kommentoi sitten muihin tarinoihini kun ne tulevat❤️

      Vastaa

  7. Ääh, en osaa käyttää tätä(kään) nettisivua. D: Katosiko edellinen kommenttini? Tosin nyt kun kysyn, niin se todennäköisesti maagisesti ilmestyy heti ennen tätä. :) Koitan huomenna uudelleen!

    Vastaa

  8. Apua! Siis oon säätäny mun koneen kanssa, klikkaillu niin pitkään tiesmitä nappeja ja VIHDOIN SE PÄÄSTÄÄ MUT SUN BLOGIIN!!! <33 Siis, ihana ihana ihana ihana blogi! Lisäsin luettaviin blogeihin! Vielä kerran, niin hienoa että perustit blogin ;)

    Vastaa

  9. Ai niin, sitten kun blogi on ns. ”kasvanut” tai ”jatkunut” enemmän, tahtoisitko Tarinaplaneetan (Eli mun ja mun kamun blogin) kanssa linkinvaihtoon? Ei siis heti, mutta joskus kuitenkin :3 Linkki sinne tässä, arvostan jos luet:
    https://tarinaplaneetta.wordpress.com

    Vastaa

    1. Joo, haluan linkinvaihtoon. Sano vain kun se käy sulle ja Nekulle. Mulle käy millon vaan:)
      Ja kiitos kehuista❤️

      Vastaa

  10. ”Molemmat alkavat muuten S-kirjaimella” – mitä nää sun välihuomautukset on? 😂😂 Mutta hyviä faktoja olivat, ja hahaa, mä olin eka joka huomasi! :D

    Vastaa

    1. No oli pakko huomauttaa kaikista asioista! Jos en olisi sanonut, mua olisi jäänyt häiritsemään!
      Keksi siitä, että huomasit tämän päivityksen. Tosin ihmettelen suuresti, että mitä teet täällä… Mua huolestuttaa 🍪

      Vastaa

  11. Ähh, menotkin Olivia kommentoimaan ennen mua! Mä olisin halunnut olla eka XD!
    Aiotko muuten edelleen siirtää sun blogin blogspottiin, kun oot täyttänyt 13, kun muistan, että olisit sanonut jossain niin?

    Vastaa

    1. Olen sanonut niin tässä postauksessa ennen. Vastaus on kuitenkin, että en aio : )

      Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.